Το φωτογραφικό παζλ της προσπάθειας των Ελλήνων αθλητών στίβου

 Runbeat Team   12:04 31-07-2021  

Το φωτογραφικό παζλ της προσπάθειας των Ελλήνων αθλητών στίβου


Ο Εμμανουήλ Καραλής έκλεψε την παράσταση από ελληνικής πλευράς στα πρωινά προκριματικά της 2ης ημέρας του Ολυμπιακού τουρνουά στίβου.

Ο 22χρονος επικοντιστής στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος με άλμα στα 5.75μ. που αποτελεί φετινό ρεκόρ για τον ίδιο, ενώ έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και ικανός να ξεπεράσει το ατομικό του ρεκόρ που είναι 5.80μ.

Ο Κώστας Φιλιππίδης αντίθετα συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις που είχε καθ’ όλη τη σεζόν και έμεινε εκτός συνέχειας, όπως δήλωσε όμως θα πάρει το μεγαλύτερο μετάλλιο της ζωής του σε δύο μήνες καθώς θα γίνει μπαμπάς.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου από την πλευρά της έκανε το καλύτερο δυνατό στη δισκοβολία των γυναικών κατακτώντας την 19η θέση στο σύνολο των αθλητριών. Μπορεί να έμεινε εκτός τελικού, όμως βελτίωσε αισθητά τη θέση της καθώς προκρίθηκε ως 32η στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η μεγάλη άτυχη της ημέρας ήταν η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία υπέστη θλάση στο δικέφαλο στο ξεκίνημα της κούρσας της στα 110μ. εμπ. και ολοκλήρωσε άδοξα την παρουσία της στο Τόκιο.

Δείτε το φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών:

Photos Adam Nurkiewicz / azsportsimages