Το Grand Hyatt Athens επίσημος υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ και το 2024

 Runbeat Team   13:25 15-03-2024  

Το Grand Hyatt Athens επίσημος υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ και το 2024


Το ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens ανανέωσε για τρίτη χρονιά τη θέση του ως επίσημος υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ. Ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης θα έχει τη θέση του υποστηρικτή της Ομοσπονδίας και για το 2024 και θα συμβάλει στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων.

Ο ΣΕΓΑΣ, η αρχαιότερη Ομοσπονδία, πρωτοπορεί σε δράσεις εντός και εκτός σταδίων, στέκεται αρωγός στην ανάπτυξη των σωματείων και στην εξέλιξη των μελών των Εθνικών Ομάδων και είναι σημαντικό να έχει δίπλα του υποστηρικτές της ίδιας και μεγαλύτερης δυναμικής.

 

Η ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με το Grand Hyatt Athens έρχεται σε μια σημαντική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό, λίγους μόλις μήνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

“Η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ από την έναρξη της θητείας της μέχρι σήμερα οραματίζεται, σχεδιάζει και υλοποιεί ένα μεγάλο πεδίο δράσεων.

Η υλοποίηση των στόχων δε θα ήταν εφικτή, αν δίπλα μας δεν είχαμε τους μεγάλους μας συμμάχους, τους χορηγούς μας. Ένας από αυτούς είναι το ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, που για τρίτη χρονιά θα είναι υποστηρικτής μας.

Είμαστε χαρούμενοι και συνάμα υπερήφανοι που μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού ανανεώνεται και εξελίσσεται.

Εγώ προσωπικά, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Grand Hyatt Athens και τους υποσχόμαστε πως το 2024 θα είναι μια σπουδαία και συναρπαστική σεζόν, όπου οι αθλητές και αθλήτριες μας θα μας κάνουν περήφανους στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη”, δήλωσε για την επέκταση της συνεργασίας, ο Α΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

Από την πλευρά του Grand Hyatt Athens, ο General Manager Πέτρος Ζαρικος δήλωσε:

“Eίναι μεγάλη μας χαρά και τιμή η συνέχιση της συνεργασίας του ξενοδοχείου μας με τον ΣΕΓΑΣ, μιας και με αυτόν τον τρόπο μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της Ομοσπονδίας κι εν συνεχεία του ελληνικού αθλητισμού.

Ο ΣΕΓΑΣ πρεσβεύει αξίες και κοινωνικά ιδεώδη με τα οποία εναρμονιζόμαστε κι εμείς ως οργανισμός και δεν μπορούμε πάρα να δείξουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας.

Εκ μέρους σύσσωμου του ξενοδοχείου κι ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού, θα ήθελα να ευχηθώ στους αθλητές μας να είναι υγιείς, ώστε να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους και στον ΣΕΓΑΣ να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά στηρίζοντας τους σε καθημερινό επίπεδο”.

Πηγή: segas.gr