Το καλεντάρι της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ως τον Ιούλιο του 2024

 Runbeat Team   15:30 05-03-2024  

Το καλεντάρι της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ως τον Ιούλιο του 2024


Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία έδωσε στη δημοσιότητα τη Γενική Προκήρυξη της Αγωνιστικής Περιόδου 2023-2024.

Αυτή περιλαμβάνει όλες της Εθνικές διοργανώσεις, τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, τους Διασυλλογικούς Αγώνες και τις Ημερίδες που θα διεξαχθούν μέσα στο 2024.

Στην προκήρυξη διευκρινίζεται ο τρόπος που θα διεξάγονται οι διοργανώσεις, οι κανόνες που πρέπει να τηρούνται όσον αφορά στους προπονητές και οι ηλικιακές κατηγορίες που θα υφίστανται ανά άθλημα.

Αναλυτικά, η προκήρυξη

 

Επίσης, δημοσιεύτηκε το αγωνιστικό καλεντάρι έως τις 31 Ιουλίου. Όσον αφορά στο στίβο, η αυλαία θα ανοίξει στις 29 Μαρτίου με την ημερίδα στίβου που θα διεξαχθεί στο Σχηματάρι, ενώ στις 21 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος Δρόμος στη Θεσσαλονίκη. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου U17 & U20 έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου, ενώ το αντίστοιχο των ανδρών-γυναικών θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα Τριάθλου θα πραγματοποιηθεί στις Θίνες Βαρθολομιού το διήμερο 6-7 Ιουλίου.

Αναλυτικά, το καλεντάρι μέχρι τέλος Ιουλίου ΕΔΩ