Το νέο πρόσωπο του Lycabettus Run!

 Runbeat Team   21:01 05-12-2022  

Το νέο πρόσωπο του Lycabettus Run!


Ύστερα από 7 επιτυχημένες διοργανώσεις, 8 χρόνια ζωής (μεσολάβησε δυστυχώς το 2021 – Covid – 19), καθιέρωσης και αναγνωρισιμότητας, ήρθε η ώρα για την διοργάνωση Lycabettus Run να επανασχεδιάσει, να ανανεώσει και να παρουσιάσει την νέα εικόνα του.

Η Οργανωτική Επιτροπή με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το νέο λογότυπο που θα οδηγήσει την διοργάνωση στην νέα εποχή, αρχής γενομένης από την ερχόμενη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Η εικόνα του νέου λογοτύπου δεν είναι εντελώς ξένη από την πρώτη κιόλας θέαση. Ήδη είχε αποτυπωθεί με παρόμοιο τρόπο στα υπέροχα (όπως πάντα) T-shirt του 5ου και 6ου Lycabettus Run.

Το νέο λογότυπο είναι λιτό αλλά ταυτόχρονα δυναμικό και στιβαρό, όπως και ο λόφος του Λυκαβηττού.

 

Αποτελείτε από τα τρία πρώτα γράμματα του Lycabettus (Λυκαβηττός) και το τρίγωνο που αναπαριστά σχηματικά τον λόφο του Λυκαβηττού. Ο τριγωνικός βράχος, που κατά την μυθολογία κουβάλησε η θεά Αθηνά από την Παλλήνη και άφησε στο σημείο. Είναι ο διάσημος τριγωνικός βράχος που αντικρίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και οι εκατομμύρια επισκέπτες της κάθε χρόνο.

To Lycabettus Run, ¨Η περιπέτεια της διπλανής πόρτας¨, διοργανώθηκε πρώτη φορά το 2015 και πολύ σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις όχι μόνο της πόλης της Αθήνας, με αποκορύφωση το bronze βραβείο στην κατηγορία “Running & Live Well” της ενότητας Best Sports Events, στα Sports Marketing Awards 2020.

Το 8ο Lycabettus Run τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και προβάλετε μέσα από τα κανάλια του Visit Greece. Επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.lycabettusrun.gr

Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun

Instagram: https://www.instagram.com/lycabettusrun/