Το πρόγραμμα και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην ημερίδα στις 13/2 στο ΣΕΦ

 Runbeat Team   15:32 03-02-2022  

Το πρόγραμμα και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην ημερίδα στις 13/2 στο ΣΕΦ


Λίγο πριν την ημερίδα του προσεχούς Σαββάτου, ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε το πρόγραμμα και της ημερίδας κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, «δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αθλήτριες και αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας ανδρών που έχουν γεννηθεί το 2006 και οι μεγαλύτεροι και γυναικών οι οποίες έχουν γεννηθεί το 2006 και οι μεγαλύτερες με τις παρακάτω διευκρινήσεις:

- Στα αγωνίσματα των ανδρών – γυναικών μετέχουν οι αθλητές – αθλήτριες της κατηγορίας Κ20 (άνδρες – γυναίκες) και οι αθλητές – αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 (άνδρες - γυναίκες), εφ’ όσον πληρούν τις προϋποθέσεις (δικαίωμα συμμετοχής) και τους όρους που αναφέρονται στην προκήρυξη.

 

- Στα αγωνίσματα των ανδρών – γυναικών μετέχουν οι αθλητές – αθλήτριες της κατηγορίας Κ20 (άνδρες – γυναίκες) και οι αθλητές – αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 (άνδρες - γυναίκες), εφ’ όσον πληρούν τις προϋποθέσεις (δικαίωμα συμμετοχής) και τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Προκήρυξη.

Πιστοποιητικά συμμετεχόντων αθλητριών-ών και προπονητών

Αθλητές:

Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού στη διοργάνωση, για τις αθλήτριες και τους αθλητές που πρόκειται να συμμετάσχουν, καθορίζεται υποχρεωτική η προσκόμιση των παρακάτω πιστοποιητικών ανά ηλικιακή κατηγορία συμμετοχής:

Κ18: με Self Test την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων παρουσία του υπεύθυνου covid του συλλόγου ή του προπονητή, με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης* σε ισχύ.

Κ20, K23 & Α/Γ: με PCR εντός 72 ωρών ή Rapid Test** εντός 48 ωρών, με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης* σε ισχύ.

*Πιστοποιητικά νόσησης:

Για την ισχύ των πιστοποιητικών νόσησης ισχύει το άρθρο 9 της ισχύουσας ΚΥΑ https://gga.gov.gr/images/%CE%9A%CE%A5%CE%91_08_01_2022.pdf και ότι προβλέπεται σε αυτό.

**στις περιπτώσεις που τα τεστ αντιγόνου ταχείας ανίχνευσης (rapid test) διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, για την λήψη Βεβαίωση αποτελέσματος, ο ενδιαφερόμενος αθλητής θα εισέρχεται στην πλατφόρμα www.gov.gr και στο πεδίο «Υγεία και πρόνοια». Κατόπιν στο πεδίο «Κορωνοϊος COVID-19 και «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19» με τους κωδικούς taxisnet.

Προπονητές:

Οι προπονητές εισέρχονται μόνο με PCR εντός 72 ωρών ή Rapid Test εντός 48 ωρών, με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης* σε ισχύ

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με email το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 14.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα: