Το Σαββατοκύριακο το Aligenis Milos Combined Events Meeting στη Μήλο

 Runbeat Team   16:46 10-05-2024  

Το Σαββατοκύριακο το Aligenis Milos Combined Events Meeting στη Μήλο


Στη Μήλο θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των συνθέτων αγωνισμάτων, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Aligenis Milos Combined Events Meeting. Πρόκειται για μια σημαντική συνάντηση, καθώς η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο παγκόσμιο καλεντάρι και θα δώσει πολύτιμους βαθμούς στους συμμετέχοντες ενόψει του Ευρωπαϊκού και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Cyclades Combined event meeting είναι η συνέχεια του Portarathlon, που έγινε με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια στη Νάξο.

 

Το στάδιο της Μήλου ανακαινίστηκε για να φιλοξενήσει τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες του 2023 και φέτος θα έχει την τιμή να υποδεχθεί δυνατά ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Άγγελος – Τζανής Ανδρέογλου και ο Αντώνης Ανδρέογλου ξεχωρίζουν από ελληνικής πλευράς και έχουν ως στόχο μια καλή επίδοση, που θα τους ανεβάσει στο ράνκινγκ για το Ευρωπαϊκό της Ρώμης. Ανάλογο στόχο έχει και η Αναστασία Ντραγκομίροβα, που θα κάνει ένα πρώτο δυνατό τεστ στο έπταθλο.

Οι διοργανωτές παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη Τύπου με αφορμή το αθλητικό γεγονός, στην οποία έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, Δημήτρης Πάππας, ο Δήμαρχος Μήλου Μανόλης Μικέλης, ο τεχνικός σύμβουλος Πέτρος Σιδέρης, καθώς και αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Ιδιαίτερα αυξημένες είναι και οι συμμετοχές των ξένων αθλητών, που είναι ήδη στην Ελλάδα.

Δείτε το πρόγραμμα και τις συμμετοχές

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε livestreaming μετάδοση