Το T-Shirt του 1ο Galatsi Night Run δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες

 Runbeat Team   18:03 27-05-2024  

Το T-Shirt του 1ο Galatsi Night Run δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες


Η Οργανωτική Επιτροπή του ¨1οGalatsi Night Run¨, λίγες ημέρες πριν την εκκίνηση, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το υπέροχο T-Shirt της διοργάνωσης.

Το ποιο σημαντικό όμως είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα το αποκτήσουν δωρεάν, ευγενική χορηγία του Δήμου Γαλατσίου, διοργανωτή του αγώνα.

Το T-Shirt θα παραλαμβάνεται στην γραμματεία μαζί με τον αριθμό συμμετοχής.

 

Σημεία Παραλαβής αριθμών – πακέτων συμμετοχής

Το πακέτο συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τους συμμετέχοντες δρομείς αποκλειστικά και μόνο την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρες 17:00 – 20:00 και το Σάββατο 01 Ιουνίου και ώρες 10:00 – 14:00 στον χώρο μπροστά από την ΙΓ΄ εφορεία, στην πίσω πλευρά του ΠΑΛΑΙ.

Κατ΄ εξαίρεση θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ημέρα της διοργάνωσης και αρκετή ώρα πριν την εκκίνηση, δρομείς από μακρινούς προορισμούς ή λόγω ειδικών συνθηκών και μόνο ύστερα από συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ειδικότερα στο πεδίο Προκήρυξη.

Αφετηρία και Τερματισμός στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ. Η διαδρομή των 5 χλμ διατρέχει τον κεντρικό οδικό άξονα του δήμου Γαλατσίου, τη Λ. Βεϊκου, ενώ η παιδική διαδρομή κινείτε αποκλειστικά εντός του περιβάλλοντα χώρου του ΠΑΛΑΙ.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Γαλατσίου και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Galatsi Runners (Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου). Την τεχνική επιμέλεια και υλοποίηση της διοργάνωσης έχει αναλάβει η MySportEvent.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ πραγματοποιείτε στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής των δημοτών και κατοίκων του Δήμου Γαλατσίου στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, καθώς και της ανάδειξης και αξιοποίησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected].

Διαρκής ενημέρωση για το 1ο Galatsi Night Run παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.galatsinightrun.gr

Από τις σελίδες social media της διοργάνωσης:

fb: https://www.facebook.com/galatsinightrungr/

Instagram: https://www.instagram.com/galatsinightrungr/