Το χρυσό μετάλλιο έκλεψε τα φώτα στην επιστροφή Τεντόγλου (vid)

 Runbeat Team   8:59 05-03-2024  

Το χρυσό μετάλλιο έκλεψε τα φώτα στην επιστροφή Τεντόγλου (vid)


Ξημερώματα πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου, Μίλτος Τεντόγλου, φορώντας στο λαιμό του το δέκατο μετάλλιο της καριέρας του.

Το δεύτερο γκρουπ της ελληνικής αποστολής έφτασε στις δύο τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, παρόλα αυτά αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν υπομονετικά την προσγείωση του αεροπλάνου που ταξίδεψε από Φρανκφούρτη για Αθήνα. Παρά το προχωρημένο της ώρας ο Τεντόγλου είχε τη διάθεση να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να χαιρετίσει όσους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στο αεροδρόμιο


Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί, να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί για το νέο του άθλο. «Είσαι ο Μίλτος της καρδιάς μας. Σε ευχαριστούμε για αυτό το μετάλλιο και για αυτά που – είμαι σίγουρη – πως θα μας χαρίσεις στο μέλλον», του είπε από καρδιάς η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. Το χρυσό μετάλλιο ήταν όπως αναμενόταν το… αντικείμενο του πόθου και τράβηξε όχι μόνο τα φλας των φωτογράφων, αλλά και την προσοχή των περαστικών, που κοντοστάθηκαν για να το χαζέψουν.

Το χρυσό μετάλλιο έκλεψε τα φώτα στην επιστροφή Τεντόγλου (vid) runbeat.gr

Στην Ελλάδα επέστρεψαν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ο Κώστας Δουβαλίδης, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, ενώ για την Γερμανία ταξίδεψε η Τατιάνα Γκούσιν προκειμένου να εξετάσει το πόδι της, πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη θερινή σεζόν.

Την ομάδα συνόδευσαν ακόμη οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι και Ιωάννα Σιώμου, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Χρήστος Μελέτογλου, που είχε και το ρόλο του αρχηγού.

Το χρυσό μετάλλιο έκλεψε τα φώτα στην επιστροφή Τεντόγλου (vid) runbeat.gr

Tα παιδιά και οι προπονητές τους πέρα από τις ευχές από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά, έλαβαν και ένα μικρό δωράκι.

Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Χρήστου Μελέτογλου


Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Πομάσκι