Τραυματίστηκε σε τροχαίο η Φιλτισάκου – Την χτύπησε αυτοκίνητο την ώρα της προπόνησής της!

 Runbeat Team   14:40 25-04-2023  

Τραυματίστηκε σε τροχαίο η Φιλτισάκου – Την χτύπησε αυτοκίνητο την ώρα της προπόνησής της!


Εξαιρετικά άτυχη στάθηκε σήμερα η Κυριακή Φιλτισάκου, η οποία χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Άστρος Κυνουρίας κατά τη διάρκεια της προπόνησής της.

Η Ελληνίδα αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση, μη έχοντας σοβαρά χτυπήματα.
Όπως είναι φυσικό, η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.

«Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία. Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ o προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.