Όλα έτοιμα για τον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας που φέτος λέει «όχι στη βία»

 Runbeat Team   17:16 22-02-2022  

Όλα έτοιμα για τον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας που φέτος λέει «όχι στη βία»


Περισσότεροι από 1000 δρομείς όλων των ηλικιών έχουν δώσει ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χιλιομέτρων, ο οποίος φέτος έχει σκοπό να περάσει το μήνυμα «όχι στη βία».

Με σύνθημα «τρέχουμε Α-ΒΙΑ-ΣΤΑ», οι διοργανωτές θέλουν αφενός να δείξουν τη στήριξή τους στα κακοποιημένα άτομα και αφετέρου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να βάλουν κι αυτοί το λιθαράκι τους στην καταπολέμηση της βίας είτε αυτή είναι λεκτική, σωματική, ψυχολογική, ενδοοικογενειακή ή έχει οποιαδήποτε άλλη μορφή.

 

Όπως έκαναν γνωστό, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα παραλαβής των πακέτων συμμετοχής τους από το σημείο που δήλωσαν κατά τη διαδικασία εγγραφής τους, δηλαδή από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, Ελληνικό ή το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας, Μαρούσι, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου (13:00 - 19:00) και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου (12:00 – 18:00). Η παραλαβή θα γίνεται αυστηρά αυτοπροσώπως με την υπόδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ.

Την ημέρα του αγώνα δε θα λειτουργήσει γραμματεία. Επίσης, οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους για κανένα λόγο.