Όταν το θες τόσο πολύ καμία ατυχία δε μπορεί να σε σταματήσει!

 Runbeat Team   18:48 28-10-2022  

Όταν το θες τόσο πολύ καμία ατυχία δε μπορεί να σε σταματήσει!


Η Αμερικανίδα Allie McLaughlin αγωνίζεται αυτές τις ημέρες στον τελικό του Golden Trail Series που γίνεται στην Μαδέιρα της Πορτογαλίας και παρότι αντιμετώπισε φοβερό πρόβλημα για να βρεθεί στο νησί, τα κατάφερε ξεπερνώντας τις δυσκολίες.

Δείχνοντας ότι όταν θέλεις κάτι τόσο πολύ, τότε τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, η McLaughlin ταλαιπωρήθηκε ταξιδεύοντας για 4 ημέρες προκειμένου να βρεθεί στην Μαδέιρα, πραγματοποιώντας έξι διαφορετικές πτήσεις λόγω ακυρώσεων και καθυστερήσεων, αλλά ξεκίνησε στον αγώνα και νίκησε!

 

Η McLaughlin βρέθηκε κανονικά στην πρώτη ημέρα του αγώνα, στο πρώτο σκέλος του και συνεχίζει στη διοργάνωση, με μία εικόνα από την εμφάνισή της στον αγώνα να είναι εντυπωσιακή.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον αγώνα αλλά και πριν από αυτόν είναι εμφανή με μία και μόνο φωτογραφία, όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω και από το Run’ix. Αρχικά η McLaughlin αναγκάστηκε να γράψει με το χέρι το bib number της γιατί ξέχασε στο ξενοδοχείο το δικό της, ενώ επίσης μία από τις αεροπορικές εταιρίες που χρησιμοποίησε για να πάει στη Μαδέιρα έχασε το σακίδιό της για τον αγώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που κρατάει στο χέρι της το κινητό της (υποχρεωτικό να έχουν κινητό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι αθλητές), αλλά και το μπουκάλι με το νερό.

Η Allie McLaughlin νίκησε στο πρώτο στάδιο παρά όλη την ταλαιπωρία, κάνοντας σε 2:30 ώρες τα 24.5 χιλιόμετρα του αγώνα.