Virtual αγώνας αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων

 Runbeat Team   19:51 08-02-2021  

Virtual αγώνας αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων


Την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν για καλό σκοπό θα έχουν όσοι δρομείς ή φίλοι της άσκησης θελήσουν να πάρουν μέρος στον Virtual αγώνα που διοργανώνουν το MDA Ελλάς και η ομάδα των Finish Liners.

Ο αγώνας με την επωνυμία «Be Rare Finish Line Run» θα είναι αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων (28/02/2021) και σκοπό θα έχει τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα δοθούν στην υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και ΠΓΝΠ Ρίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία υπολογίζεται ότι υπάρχουν 6.000 με 8.000 διαφορετικές σπάνιες παθήσεις, ενώ νοσούν περίπου 300.000.000 άνθρωποι παγκοσμίως. Θέλοντας να τιμήσουν όσους πάσχουν από κάποια σπάνια πάθηση, η ομάδα των Finish Liners προσκαλεί τον κόσμο να πάρει μέρος σε έναν virtual run σε διαδρομές των 3χλμ (ιδανικά για περπάτημα με όλη την οικογένεια ή τρέξιμο παρέα με το κατοικίδιό σας), 5χλμ και 10χλμ.

Ο Virtual αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή 5/2 και θα συνεχιστεί ως τις 28/2 σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Η εγγραφή στον αγώνα είναι δωρεάν και περιλαμβάνει:

– Συμμετοχή στο virtual run και στα αποτελέσματα

– Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

Δυνατότητα ενίσχυσης του MDA Ελλάς

Οι συμμετέχοντες εφόσον το επιθυμούν μπορούν με δωρεές να ενισχύσουν την προσπάθεια της MDA Ελλάς, η οποία είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις. Οι δωρεές θα διατίθεται αποκλειστικά για την ενίσχυση των δράσεων του σωματείου MDA Ελλάς και θα τους αποσταλεί αναμνηστικό πακέτο συμμετοχής (μετάλλιο αγώνα και προσωπικός αριθμός συμμετοχής). Όσοι επιθυμούν έχουν την επιλογή να συνδράμουν με τα εξής ποσά:

– 10€ ή 15€ ή 20€ ή 50€ για αποστολή του πακέτου εντός Ελλάδας

– 15€ ή 20€ ή 50€ για αποστολή του πακέτου εκτός Ελλάδας

Η αποστολή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του αγώνα.

Οι εγγραφές του αγώνα έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ενώ οι συμμετέχοντας θα μπορούν να ανεβάζουν το χρόνο τους μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει θα πρέπει να κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή sporthive* στο κινητό του και να αναζήτησε τον αγώνα Be Rare Finish Line Run.

*Είναι διαθέσιμο στα δύο μεγαλύτερα λειτουργικά συστήματα για κινητά: • Android (Play Store). • iOS (App Store).

Με μία μόνο εγγραφή ο ενδιαφερόμενος μπορεί να τρέξει όσες φορές επιθυμεί!