Χ. Αναγνωστοπούλου: Έγινε μαμά και τώρα σκοπεύει να κυνηγήσει συμμετοχή σε Ρώμη και Παρίσι

 Runbeat Team   14:47 22-12-2023  

Χ. Αναγνωστοπούλου: Έγινε μαμά και τώρα σκοπεύει να κυνηγήσει συμμετοχή σε Ρώμη και Παρίσι


Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου διανύει μία από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί.

 

Η έμπειρη αθλήτρια είναι αφοσιωμένη στο νέο μέλος της οικογένειας της, ωστόσο προχωράει και τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά. Η κορυφαία δισκοβόλος της τελευταίας δεκαετίας αναμένει την έγκριση από τον γιατρό της, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις. Στόχος της να κυνηγήσει και πάλι μεγάλες βολές και να είναι παρούσα στις κορυφαίες διοργανώσεις του 2024.





“Αν όλα πάνε καλά και πάρω την έγκριση του γιατρού για να επιστρέψω κανονικά στις προπονήσεις, θα επιδιώξω να κάνω τον πρώτο μου αγώνα στις 29 Φεβρουαρίου στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων στην Κρήτη. Ήδη έχω ξεκινήσει ενδυνάμωση στον άνω κορμό με ασκήσεις στο σπίτι. Εννοείται πως θέλω να είμαι παρούσα τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης”, είπε η αθλήτρια που αν καταφέρει να αγωνιστεί στη διοργάνωση του Παρισιού θα συμπληρώσει τρεις παρουσίες στη διοργάνωση, καθώς ήταν παρούσα το 2021 στο Τόκιο και το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Αναγνωστοπούλου έχει τρεις συμμετοχές σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με καλύτερη παρουσία την 9η στη διοργάνωση του 2016.