Χ. Πιτσώλης: «Προσπαθώ να βρω τις λέξεις για να περιγράψω αυτό που νιώθω αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο»

 Runbeat Team   14:31 15-11-2022  

Χ. Πιτσώλης: «Προσπαθώ να βρω τις λέξεις για να περιγράψω αυτό που νιώθω αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο»


Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης πήρε για πρώτη φορά στην καριέρα του τη νίκη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, επικρατώντας του Κώστα Γκελαούζου σε ένα εντυπωσιακό φινάλε στον αγώνα. Μέσω ανάρτησής του στα social media, o Έλληνας δρομέας μοιράστηκε τα συναισθήματά του, είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον προπονητή του, Γιώργο Ζώρζο αλλά και στους χορηγούς του, ενώ αφιέρωσε για ακόμα μία φορά την πρωτιά στην σύζυγό του, Μαριλένα, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

 

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωταθλητής Ελλάδας στον μαραθώνιο, Χαράλαμπος Πιτσώλης:

«Προσπαθώ να βρω τις λέξεις για να περιγράψω αυτό που νιώθω αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι η λέξη χαρά είναι λίγη μπροστά σε αυτό το συναίσθημα που έχω. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το καλοκαίρι μαζί με τον Γιώργο Ζώρζο τελείωσε με ένα απίστευτο αποτέλεσμα. 1η θέση στο Μαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 2.23.43 ατομικό ρεκόρ στη διαδρομή. @giorgos zorzos σας έκανα το μεγαλύτερο δώρο γενεθλίων όπως μου είπατε και με συγκινήσατε πραγματικά, κάνατε σαν μικρό παιδί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω:

την αθλητική εταιρία Saucony

την εταιρεία συμπληρωμάτων Terranova Nutrition Greece   

τον εξοπλισμό αθλητικών γυαλιών Laskari sports

τους φυσιοθεραπευτές Thodoris Lymberopoulos και Panagiotis Kokkinidis

 

την διατροφολόγο Μαρία Ρίτσου @nutriproject

Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στη γυναίκα μου Μαριλένα Κωνσταντάρα η οποία θα μου δώσει το καλύτερο μετάλλιο από όλα. Τον ερχομό του γιου μας σε λίγους μήνες.

Εύχομαι καλή αποκατάσταση και συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς».