Χρ. Βολικάκης: «Θέλω να πω ένα συγγνώμη σε αυτούς που με στήριξαν»

 Runbeat Team   13:38 05-08-2021  

Χρ. Βολικάκης: «Θέλω να πω ένα συγγνώμη σε αυτούς που με στήριξαν»


Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Χρήστος Βολικάκης στο όμνιουμ, καταλαμβάνοντας την 20η θέση στη γενική κατάταξη, με τον Έλληνα αθλητή να δείχνει εμφανώς απογοητευμένος στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ έπειτα από τον αγώνα:

«Δεν ξέρω τι να πω, μόνο απογοήτευση νιώθω. Μία συγνώμη σε όσους με στήριξαν και σε αυτούς που με είδαν. Αυτό είχα να δώσω. Μπήκα αγχωμένος. Από ένα σημείο απλά προσπαθούσα να τερματίσω. Δε με αντιπροσωπεύει αυτό. Δεν μπορούσα να χειριστώ τον αγώνα. Όταν ξεκίνησα αυτό το αγώνισμα ήταν έξι αγωνίσματα σε δύο ημέρες. Η μορφή που είναι σήμερα δε με συνέφερε καθόλου. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπόρεσα να δώσω κάτι άλλο. Δεν είχα ένταση. Δεν είχα να δώσω κάτι άλλο.

 

Κάνουμε μία προσπάθεια με τον προπονητή και την ομάδα μου. Δεν μπόρεσα να τους κάνω να χαρούν σε τουλάχιστον ένα αγώνισμα. Θέλω να ηρεμήσω και να σκεφτώ αν θα πρέπει να συνεχίσω την ποδηλασία ή να σταματήσω. Είναι η τέταρτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς και η πρώτη σε αυτό το αγώνισμα. Ήρθα για να διεκδικήσω κάποια πράγματα και δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Βολικάκης στην κάμερα της ΕΡΤ.