Χρήστος Τζέκος για το 2004: «Δεν ήταν σκάνδαλο ντόπινγκ»

 Runbeat Team   17:10 03-11-2021  

Χρήστος Τζέκος για το 2004: «Δεν ήταν σκάνδαλο ντόπινγκ»


O Χρήστος Τζέκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε στην Ελένη Μουστάκη σχετικά με το σκάνδαλο ντόπινγκ που είχε βγει στην επιφάνεια το 2004.

Ο πρώην προπονητής αναφέρθηκε στην υπόθεση ντόπινγκ του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, υποστηρίζοντας πως από τη στιγμή που αθωώθηκαν, δεν υπήρξε κανένα σκάνδαλο. Θυμίζουμε ότι οι δύο αθλητές είχαν κατηγορηθεί για ντόπινγκ το 2004, αλλά στη συνέχεια αθωώθηκαν.

 

Ο Χρήστος Τζέκος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό «Η περίοδος τότε δεν ήταν καλή για κανέναν. Στην υπόθεση του 2004 δεν ήταν σκάνδαλο ντόπινγκ. Δεν μας βρήκαν κάποιες συγκεκριμένες φορές που μας ψάξανε. Οι αθλητές αθωώθηκαν, δεν υπάρχει καμία κατηγορία».

«Ο πρωταθλητισμός στη δουλειά μου ήταν το χόμπι μου, έχω διανύσει την πορεία μου ως προπονητής. Έκανα αυτά που ήθελα να κάνω. Το 1994 πήγα να ζητήσω σε μια εταιρεία λεφτά για την Κατερίνα και δεν ήξεραν τις χορηγίες».

«Ένας αθλητής πρέπει να έχει το ταλέντο, τη θέληση, να αντέχει την προπόνηση. Δεν μας απασχόλησε ποτέ το θέμα των κακοποιήσεων στον χώρο μας, ούτε στο προπονητικό ούτε στο αθλητικό επίπεδο. Εάν κάπου συμβαίνει καλό είναι αυτό να γίνεται γνωστό», είπε σε σχέση με τις περιπτώσεις κακοποίησης ο Χρήστος Τζέκος.