Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής το 2ο West Run

 Runbeat Team   21:13 27-09-2022  

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής το 2ο West Run


Η διοργάνωση West Run από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής της έδειξε την δυναμική της και κατά γενική ομολογία τάραξε τα νερά της δρομικής κοινότητας, με πολλές συμμετοχές σε όλες τις αποστάσεις και οργανωτική επιτυχία.

Επιτυχία που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί και οι όροι διεξαγωγής (Υγειονομικά Πρωτόκολλα) λόγω κορονοϊού, που ίσχυαν πέρυσι .

 

Την δυναμική της διοργάνωσης έρχεται να επιβεβαιώσει η παροχή Αιγίδας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, από την Περιφέρεια Αττικής. Η παροχή Αιγίδας εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής τιμά ιδιαίτερα την διοργάνωση και δικαιώνει τις προσπάθειες και τις προσδοκίες της Οργανωτικής Επιτροπής.

Οι εγγραφές είναι ενεργές από τα μέσα καλοκαιριού και διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr, στο ειδικό πεδίο των εγγραφών.

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης ή πληρωμή μέσω κάρτας.

Οι εγγραφές θα είναι διαθέσιμες μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις παρακάτω αποστάσεις:

20 χλμ

Σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ)

5 χλμ

Παιδικό αγώνα 1000μ. (Δημοτικό & Γυμνάσιο)

Η προκήρυξη της διοργάνωσηςΕΔΩ.

Κατά την διαδικασία εγγραφής θα μπορούν να ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 6 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο 22/10, σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση. Κατ’ εξαίρεση, την ημέρα του αγώνα, θα παραλάβουν μόνο οι αθλητές προερχόμενοι από μακρινές πόλεις και αποστάσεις και φυσικά ύστερα από συνεννόηση με την διοργάνωση. 

 

Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433

Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76

Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57 

Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου 

Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία


Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και θα υλοποιηθεί από την εταιρεία My Sportevent, που έχει την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]

Site:  https://westrun.gr/

Faceboo: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/