2ο Kifissia Runners in the Night: Εκατοντάδες δρομείς έκαναν τη νύχτα μέρα στην Κηφισιά

 Runbeat Team   9:26 14-06-2023  

2ο Kifissia Runners in the Night: Εκατοντάδες δρομείς έκαναν τη νύχτα μέρα στην Κηφισιά


Εκατοντάδες δρομείς πήραν μέρος στον 2ος νυχτερινός αγώνας δρόμου, Kifissia Runners in the Night powered by GSA που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 11/6 στο Δήμο Κηφισιάς.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι διοργανωτές δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του αγώνα των 5 χιλιομέτρων που πραγματοποιήθηκε.

Στο μεταγωνιστικό δελτίο των διοργανωτών αναφέρεται:

«​Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, ο 2ος νυχτερινός αγώνας δρόμου, Kifissia Runners in the Night powered by GSA, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς την Κυριακή 11 Ιουνίου, με την επιμέλεια της διοργάνωσής να έχει και φέτος η εταιρεία ΜyRace.

 

​Μετά και την επιτυχία του περσινού πρώτου αγώνα, το ενδιαφέρον εκτοξεύθηκε, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη, με τις εγγραφές να κλείνουν μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες στο όριο των 1.000 συμμετοχών που είχε ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

Η εκκίνηση δόθηκε έξω από το «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Εντεταλμένο Αθλητισμού Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέα Κουρέπη. Λίγο νωρίτερα, o «οικοδεσπότης» του αγώνα, Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, καλωσόρισε τους δρομείς και τους ευχαρίστησε για την αγάπη και τον ενθουσιασμό που δείχνουν για τον αγώνα, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού "Δημήτριος Βικέλας" Δήμου Κηφισιάς, Εμμανουήλ Κουρμαδιάς.

Έτσι, εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας, ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κηφισιάς, φωτίζοντας τους με τους φακούς κεφαλής που τους είχαν διανεμηθεί, δημιουργώντας μία καταπληκτική εικόνα που σπάνια έχουμε τη δυνατότητα να δούμε σε αγώνες δρόμου.

​Σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία του αγώνα ήταν η συμμετοχή πολλών ομάδων και παρεών, όπως οι Δρομείς Ελπίδας, οι Galatsi Runners, οι Adidas Runners Athens, η Aiolos Running Team, το Tatoi Club, η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών, κλπ   ​

2ο Kifissia Runners in the Night: Εκατοντάδες δρομείς έκαναν τη νύχτα μέρα στην Κηφισιά runbeat.gr

Μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Γεώργιος Δάφνης με χρόνο 17:28, χάνοντας για λίγο το ρεκόρ διαδρομής που είναι 17:15, με τον Δήμο Παναγιωτόπουλο να ακολουθεί με 18:00 και τον Κωνσταντίνο Μπιτζιλαίο να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 18:03.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε η Lily Taylor με 19:55, καταρρίπτοντας το ρεκόρ διαδρομής που ήταν 20:32, ενώ τις θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν Παναγιώτα Τόκα με 20:29 και η ΚατερίναΣάπαρη με 20:56.

Η εταιρεία GSA ήταν μεγάλος χορηγός του αγώνα, παρέχοντας στους συμμετέχοντες που επέλεξαν το ενισχυμένο πακέτο, αλλά και σε όλους τους εθελοντές τα εξαιρετικής ποιότητας τεχνικά μπλουζάκια της διοργάνωσης, που προκάλεσαν πολύ θετικά σχόλια από όλους.

Επιπλέον φιλοξένησε την γραμματεία του αγώνα την προηγούμενη ημέρα στο κατάστημά της, GSA Sport στην οδό Κολοκοτρώνη 8 στην Κηφισιά.

Καθοριστική ήταν η συμβολή στην ενυδάτωση των δρομέων, τόσο κατά μήκος της διαδρομής όσο και στον τερματισμό, από τον Χορηγό Υδροδοσίας, το Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Τέλος, η Bella Frutta προσέφερε τις premium μπανάνες και ανανάδες της, χαρίζοντας ενέργεια και υπέροχη γεύση σε όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους του αγώνα.

Όσοι συμμετείχαν και έζησαν την μοναδική εμπειρία του νυχτερινού αγώνα Kifissia Runners in the Night Powered by GSA έχουν την δυνατότητα να δουν τις φωτογραφίες τους από τον αγώνα δωρεάν, μέσω της Facebook σελίδας του αγώνα».

Τα αποτελέσματα