5ος Αγώνας Πεδίου Άρεως: Χάρηκαν τη συμμετοχή, πέρασαν σημαντικά μηνύματα

 Runbeat Team   9:17 04-04-2022  

5ος Αγώνας Πεδίου Άρεως: Χάρηκαν τη συμμετοχή, πέρασαν σημαντικά μηνύματα


Περίπου 600 δρομείς όλων των ηλικιών πήραν μέρος στον 5ο Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις γειτονιές της Αθήνας», ο οποίος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα με διοργανωτή τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αθηναίοι Δρομείς» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.

Με τη βοήθεια του καιρού οι αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων στέφθηκαν από επιτυχία, ενώ μικροί και μεγάλοι χάρηκαν τη συμμετοχή τους. Η εκκίνηση δόθηκε εντός του Πεδίου Άρεως, στο Άγαλμα της Αθηνάς. Οι δρομείς, ύστερα από μια στροφή εντός αυτού, ακολούθησαν μια διαδρομή στις γύρω γειτονιές, για να τερματίσουν πάλι εντός του Πάρκου.

 

Στα 10χλμ νικητής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Αλεβίζος διανύοντας την απόσταση σε 35:07, ενώ τον ακολούθησε ο Ανδρέας Νίνης με 37:23 και τρίτος ήταν ο Νίκος Δρούτσας με 37:56.

Τέταρτη στη γενική και πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η Κατερίνα Σάπαρη με 40:34. Τη 2η θέση κατέκτησε η De Winter Nina με 41:05 και 3η ήταν η Ναταλία Λακάκη με 43:06.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα

Στα 5 χιλιόμετρα ο Τζέρυ Λογοθέτης και ο Ηλίας Κωνσταντέλος τερμάτισαν μαζί σε 18:47 περνώντας το μήνυμα της αλληλεγγύης, ενώ πολύ κοντά ήταν και ο τρίτος Περικλής Σιάμος που τερμάτισε σε 18:58.

Από τις γυναίκες πρώτη πέρασε τη γραμμή του τερματισμού η Αντωνία Τσάπαλη με χρόνο 20:44, δεύτερη ήταν η Σταυρούλα Μάνθου με 21:17 και τρίτη η Χαρούλα Κιτσιοδήμου με 22:59.

Τα αποτελέσματα

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας φέτος είχε χαρακτηριστεί «πράσινος» καθώς προσπάθησε να περάσει το μήνυμα της ανακύκλωσης. Όσοι εγγράφηκαν κλήθηκαν να παραδώσουν και μία παλιά ηλεκτρική/ηλεκτρονικές συσκευή για ανακύκλωση με την ανταπόκριση να είναι ιδιαίτερα μεγάλη.