7ο MaskaRun: Η κεντρική πλατεία του Ορχομενού γέμισε με κέφι και χρώματα

 Runbeat Team   9:30 21-02-2023  

7ο MaskaRun: Η κεντρική πλατεία του Ορχομενού γέμισε με κέφι και χρώματα


Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών πλημμύρησαν την Κεντρική Πλατεία του Ορχομενού προχθές Κυριακής 19/2 δίνοντας χρώμα και… γεύση στο 7ο MaskaRun.

Ένας διαφορετικός  αγώνας που μπορούν να λάβουν μέρος οι πιο ξεχωριστεί δρομείς. Από Ολυμπιονίκες μέχρι Σαμουράι και μοναδικό όπλο τους είναι το χαμόγελο και η διάθεση να διασκεδάσουν τη συμμετοχή τους σ’ έναν μη ανταγωνιστικό αγώνα δίνοντας ζωντάνια στην πόλη.

 

Δεν υπήρξαν και φέτος νικητές και ηττημένοι. Η μόνη προϋπόθεση για να αγωνιστεί κανείς ήταν το χαμόγελο. Μικροί, μεγάλοι, τετράποδα, όλοι έγιναν μία μεγάλη παρέα γιορτάζοντας την αποκριά και την αγάπη τους για το τρέξιμο.

Μετά τον τερματισμό δεν ήθελε κανείς να φύγει! Όλοι μια παρέα, έστησαν χορό όπου Ιάπωνες Σαμουράι, Ορχομένιοι και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας χόρευαν σε καρναβαλικούς και παραδοσιακούς χορούς.

Με την εκκίνηση του 7ου MaskaRun, ένα πολύχρωμο ποτάμι ξεχύθηκε στους δρόμους του Ορχομενού δίνοντας μια διαφορετική νότα σπάζοντας την καθημερινότητα.

Την εκκίνηση έδωσε η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη ενώ παρόντες τίμησαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες Βούλα Ζυγούρη και Μαρία-Λουίζα Βρυώνη που είναι και πρεσβευτές του προγράμματος BE ACTIVE και πολλοί άλλοι φορείς της περιοχής και όχι μόνο.