7ος No Finish Line Athens : Άνοιξε η αυλαία του αγώνα προσφοράς για τα παιδιά

 Runbeat Team   9:25 11-05-2023  

7ος No Finish Line Athens : Άνοιξε η αυλαία του αγώνα προσφοράς για τα παιδιά


Με τη λαμπρότητα που του αρμόζει δόθηκε χθες η εκκίνηση του 7ου No Finish Line Athens, του μεγάλου φιλανθρωπικού αγώνα προσφοράς για τα παιδιά. Περισσότεροι από 8.000  άνθρωποι αναμένεται να λάβουν μέρος στον αγώνα των 100 ωρών που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14/5 στην Αγορά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ. Μικροί και μεγάλοι δρομείς αλλά και περιπατητές, θα καταγράφουν χιλιόμετρα που θα μετατρέπονται σε χρήματα για την στήριξη ανήλικων παιδιών μονογονεϊκών οικογενειών.

 

Το σύνθημα του αγώνα είναι το κάθε χιλιόμετρο μετράει και ο στόχος του φετινού 7ου No Finish Line, είναι ο κάθε συμμετέχοντας και η κάθε συμμετέχουσα να καταφέρει να καταγράψει τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα έως την Κυριακή για να φτάσουμε τα 80.000 χιλιόμετρα με την ολοκλήρωση των 100 ωρών που θα σημαίνουν και 30% αύξηση προσφοράς από τον περσινό αγώνα.

Την εκκίνηση του 7ου No Finish Line Athens κήρυξαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μαζί με την πρόεδρο του «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η επικεφαλής του No Finish Line Athens Σοφία Κέδε, οι πρέσβειρες της διοργάνωσης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Δούκισσα Νομικού, ο πρεσβευτής Χρήστος Κιούσης, οι Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη και Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Γιάννης Σηφάκης, διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Εθνικής Ασφαλιστικής μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης και η Βασιλική Αδαμίδου διευθύντριας εταιρικής επικοινωνίας της Lidl Hellas, διακεκριμένου χορηγού του No Finish Line. Το «παρών» έδωσαν εκατοντάδες μαθητές από δημοτικά σχολεία της Αττικής αλλά και πολλοί ευαισθητοποιημένοι δρομείς ομάδων εταιρειών, συλλόγων και σχολείων.

Μεγάλος Χορηγός του 7ου No Finish Line Athens είναι για 7η συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική, συνοδοιπόρος του NFL Athens από το 2017 και απόλυτα ταυτισμένη ως εταιρεία με τον φιλανθρωπικό σκοπό και την φιλοσοφία του αγώνα.

7ος No Finish Line Athens : Άνοιξε η αυλαία του αγώνα προσφοράς για τα παιδιά runbeat.gr

Διακεκριμένοι Χορηγοί είναι η διεθνής αλυσίδα πολυκαταστημάτων Lidl Ελλάς και η παγκόσμια εταιρεία διατροφής Herbalife, που είναι και ονομαστικοί χορηγοί των δύο παράλληλων αθλητικών αγώνων 5χλμ. γυναικών (Lidl Woman Run) και 1 μιλίου (Herbalife Mile Run).

Επίσημοι Χορηγοί είναι το Νο 1 φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι, η κονσερβοποιεία Β. Αιγαίου Τράτα, ο σύγχρονος εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ Δέλτα 360, η ανερχόμενη Ελληνική εταιρεία αθλητικής ένδυσης Crossover και ο τηλεοπτικός σταθμός Action 24 ως χορηγός επικοινωνίας.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες όπως ο όμιλος ιατρικών προϊόντων Bausch+Lomb, η βιομηχανία ζυμαρικών Barilla, η βιομηχανία τροφίμων Παπαδοπούλου, τα παγωτά Algida, η μπύρα Φιξ Άνευ και Διακεκριμένοι Υποστηρικτές ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών, το ξενοδοχείο Moxy Athens, η εταιρεία υπηρεσιών αυτοκίνησης Avis, η εταιρεία υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ACS, η βιομηχανία εκτυπώσεων Χαϊδεμένος και η εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Frezyderm.

Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει και το Herbalife Mile Run & Paralympic Mile Run.