8ο Hydra’s Trail Event: Άνοιξαν οι εγγραφές, ενώ προστέθηκαν στο πρόγραμμα δύο νέοι αγώνες

 Runbeat Team   17:16 18-01-2023  

8ο Hydra’s Trail Event: Άνοιξαν οι εγγραφές, ενώ προστέθηκαν στο πρόγραμμα δύο νέοι αγώνες


Για το σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του 8ου Hydra’s Trail Event, το οποίο κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων δρομέων ορεινού τρεξίματος.

Μάλιστα φέτος προστέθηκαν δύο νέοι αγώνες ο «Hydra’s Trail Marathon», ο οποίος θα έχει απόσταση 38,5χλμ και ο Mountain Relay Race απόστασης 5χλμ.

 

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι οι εγγραφές έχουν ανοίξει και έδωσαν μερικές λεπτομέρειες για τον αγώνα αναφέροντας τα εξής:  

«Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων Hydra’s Trail Event ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για την 8η διοργάνωση έχουν ανοίξει.

Ημερομηνία Αγώνα

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8 – 9 Απριλίου 2023.

Λίγα λόγια για τον Αγώνα

Η ιδιαιτερότητα του φυσικού περιβάλλοντος, η άγρια ομορφιά των βουνών αλλά και τα παρθένα απόκρημνα μονοπάτια της με την καταπληκτική θέα στην θάλασσα, είναι τα προσόντα τα οποία της προσδίδουν έναν ακόμα λόγο για να την εξερευνήσετε. Για όλους εμάς, που αγαπάμε την φύση και θέλουμε να δοκιμάζουμε τα πραγματικά όρια της αντοχής μας, διοργανώνουμε και πάλι ένα αγωνιστικό διήμερο το οποίο ήδη από την πρώτη του χρονιά «τάραξε τα νερά» των ορεινών αγώνων και έδωσε στον καθένα μας την ευκαιρία να ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία!

Το «HYDRA’S TRAIL EVENT – ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ» είναι πια θεσμός και υπόσχεται να προσφέρει ένταση και πολύ δράση.

Από τις συνολικά πέντε διαδρομές, ξεχωρίζουν ο νέος αγώνας με την ονομασία “Hydra’s Trail Marathon“, μια διαδρομή Ορεινού Μαραθώνιου 38,5 χλμ με θετική υψομετρική 2.000μ και η νέα πινελιά του διημέρου, το Mountain Relay Race 5k που είναι ένας αγώνας σκυταλοδρομίας 5 χιλιομέτρων και αφορά ομάδες των δύο ατόμων.

Τοποθεσία

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού όλων των αγώνων της διοργάνωσης είναι το λιμάνι της Ύδρας.

Οι Αγώνες

Hydra’s Trail Marathon – Μια Μαραθώνια διαδρομή 38,5 χλμ με θετική υψομετρική 2.000 μ.

Rock Race – Η μικρή διαδρομή της Κυριακής. Απόσταση 18,0 χλμ. με θετική υψομετρική 1.015 μ.

Mountain Relay Race 5k – Κάτι νέο και διασκεδαστικό! Ένας ομαδικός αγώνας σκυταλοδρομίας 5 χιλιομέτρων, έρχεται για να σας δώσει επιπλέον κίνητρο για «παιχνίδι» σε νέα μονοπάτια της Ύδρας!

Run & Fun – Μια πραγματικά fun διαδρομή που ανήκει στην κατηγορία city trail. Ιδανική για να γνωρίσει ο αθλητής τον αστικό ιστό της Ύδρας. Απόσταση 4,7 χλμ με θετική υψομετρική 156 μ.

Junior’s Mini Race – Η διαδρομή για τα μικρά παιδιά έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ασφαλής και ευχάριστη για τους μικρούς αθλητές. Είναι ιδανική και για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια και να εμψυχώσουν τα παιδιά στο αθλητικό τους ξεκίνημα.

Εγγραφές

Οι εγγραφές του αγώνα γίνονται από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης στον ακόλουθο σύνδεσμο: Φόρμα συμμετοχής αθλητών

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα Hydra’s Trail Event».