Ανοίγουν την 1η Δεκέμβρη οι εγγραφές για το Hydra’s Trail Event

 Runbeat Team   13:18 10-11-2023  

Ανοίγουν την 1η Δεκέμβρη οι εγγραφές για το Hydra’s Trail Event


Το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024 θα διεξαχθεί το Hydra’s Trail Event, το οποίο τη νέα χρονιά θα περιλαμβάνει και μία νέα διαδρομή.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι οι εγγραφές θα ανοίξουν την 1η του Δεκέμβρη, ενώ θα υπάρχουν εκπτώσεις και νέοι τρόποι πληρωμής.

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Το αγαπημένο Hydra’s Trail Event προετοιμάζεται για ακόμη μία φορά, για την 9η παρουσία του στο καλεντάρι των αγώνων ορεινού τρεξίματος. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι άνθρωποι της διοργάνωσης της καρδιάς μας εργάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για να σας υποδεχτούν τα πανέμορφα ορεινά μονοπάτια της αρχόντισσας Ύδρας και να περάσουμε όλοι μαζί, ένα ακόμα υπέροχο ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο.

 

Με τις γνωστές πλέον ορεινές διαδρομές αλλά και μία νέα αγωνιστική προσθήκη σας περιμένουμε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, στο πιο αξέχαστο διήμερο της χρονιάς.

Ο κύριος αγώνας της διοργάνωσης παραμένει το Hydra’s Trail Marathon, με μήκος 38,5 χλμ και 2.000μ. θετικής υψομετρικής, Ένας αγώνας για έμπειρους αθλητές στο ορεινό τρέξιμο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε να τρέχουν σε τεχνικό τερέν αλλά και τα καλντερίμια, διερχόμενοι μέσα από πανέμορφες παραλίες και απόκρημνα βραχώδη μονοπάτια. Στόχος τους να καταρρίψουν το ρεκόρ διαδρομής, το οποίο κατέχει ο Κωνσταντίνος Παραδεισόπουλος με χρόνο 3:37:20!

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την 1η Δεκεμβρίου, με το ντεμπούτο της νέας μας ιστοσελίδας όπου φέτος ως καινοτομία εισάγουμε την “early bird” εγγραφή στο Hydra’s Trail Marathon και το Rock Race. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε όσους εγγραφούν και πληρώσουν με κάρτα την συμμετοχή τους έως και 15 Ιανουαρίου να τύχουν σημαντικής έκπτωσης στο αρχικό κόστος εγγραφής, αλλά παράλληλα να μην χάσουν καμία από τις προσφορές που συνοδεύουν την συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας στο www.hydrastrail.gr, η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών πλησιάζει και θα διαρκέσει μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων.

13 & 14 Απριλίου “Hydras Trail Event 2024”

H συνήθεια που έγινε λατρεία!!!».