8ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα: Νικητές Πουρνάρας και Μισυρλή

 Runbeat Team   13:36 16-05-2022  

8ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα: Νικητές Πουρνάρας και Μισυρλή


Ο Χρήστος Πουρνάρας ήταν ο φετινός νικητής του 8ου Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 15/5 στη Λίμνη Μαραθώνα από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Τέλμησσος Ν. Μάκρης – Μαραθώνος με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ καθώς και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

 

Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα των 10 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο και μοναδικό Φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα, ενώ όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα πρώτος διένυσε την απόσταση ο Χρήστος Πουρνάρας με χρόνο 30:51. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Χριστόφορος Γεωργόπουλος 32:02, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Παναγιώτης Αλεβίζος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου αγωνίστηκε στο Evritania Night Run στα 5 χιλιόμετρα και το πρωί της Κυριακής στον αγώνα της Λίμνης του Μαραθώνα. Ο Αλεβίζος ολοκλήρωσε τον αγώνα του σε 32:11.

Από τις γυναίκες το νήμα έκοψε πρώτη η Μαρκέλλα Μισυρλή με χρόνο 43:01, ενώ μόλις τρία δευτερόλεπτα αργότερα τερμάτισε η 2η Ιουλία Ελένη Παναγιωτοπούλου (43:04). Την τριάδα συμπλήρωσε η Πόπη Γαντζούδη με 44:18.

Τα αποτελέσματα