Α. Μαρινάκου: «Ενθουσιασμένη για το ατομικό μου ρεκόρ και με κίνητρο για τη συνέχεια»

 Runbeat Team   18:32 02-05-2022  

Α. Μαρινάκου: «Ενθουσιασμένη για το ατομικό μου ρεκόρ και με κίνητρο για τη συνέχεια»


Την ευκαιρία να λάβει μέρος σε μία πολύ δυνατή διοργάνωση με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από όλο τον κόσμο είχε η Αναστασία Μαρινάκου, που έλαβε μέρος στο «Adizero: Road To Records» το περασμένο Σάββατο (30/04).

 

Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν καλεσμένη του χορηγού της και έλαβε μέρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 16:06. Η Μαρινάκου είχε την ευκαιρία να προπονηθεί και να μιλήσει με κορυφαίους αθλητές του κόσμου, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες από την διοργάνωση που έγινε στο Herzogenaurach της Γερμανίας.





Μέσω ανάρτησής της, η Αναστασία Μαρινάκου θέλησε να ευχαριστήσει τον χορηγό της για την εμπειρία, αλλά και να τονίσει πως είναι πολύ χαρούμενη για το ατομικό της ρεκόρ:

«Είμαι πολύ ευγνώμων που ήμουν μέρος του ADIZERO Road to Records στα κεντρικά της Adidas με όλους αυτούς τους θρύλους του τρεξίματος! Και φυσικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το ατομικό μου ρεκόρ και με πολύ κίνητρο για τη συνέχεια. Κλείνω αυτή την μοναδική εμπειρία με τις καλύτερες αναμνήσεις».