Α. Μαρινάκου: Μετά το Ευρωπαϊκό προέχει η αποκατάσταση – Το μήνυμά της για την τραγωδία των Τεμπών

 Runbeat Team   18:52 04-03-2023  

Α. Μαρινάκου: Μετά το Ευρωπαϊκό προέχει η αποκατάσταση – Το μήνυμά της για την τραγωδία των Τεμπών


Η Αναστασία Μαρινάκου ολοκλήρωσε την σεζόν του κλειστού στίβου με την 20η θέση στην Ευρώπη, στην διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης.

Η Ελληνίδα αθλήτρια τόνισε μέσω ανάρτησής της τόνισε ότι πλέον προέχει η αποκατάστασή της προκειμένου να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που την ταλαιπωρεί, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό της μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών που συγκλόνισε όλη τη χώρα και όχι μόνο.

Η ανάρτηση της Αναστασίας Μαρινάκου:

«Με την συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης ολοκληρώνεται η σεζόν του κλειστού στίβου για εμένα. Μια σεζόν μικρή αλλά με πολλά ρεκόρ που δυστυχώς έκλεισε με ένα φινάλε το οποίο δεν είναι αντιπροσωπευτικό για εμένα.

 

Κρατάω την συμμετοχή μου στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση στίβου για τον χειμώνα και την 20η θέση στην Ευρώπη. Τώρα προτεραιότητα μου έχει η αποκατάσταση μου, διότι αντιμετωπίζω έναν τραυματισμό εδώ και πολύ καιρό αλλά υπόσχομαι ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή και θα επιστρέψω πιο δυνατή και πιο έμπειρη!

Στο μυαλό μου όμως ήταν και είναι ασταμάτητα αυτή η ανείπωτη τραγωδία όπου συνέβη στα Τέμπη. Τα λόγια μοιάζουν μικρά σε τέτοιες στιγμές. Θα ήθελα όμως να αφιερώσω κάθε μου βήμα σε αυτόν τον αγώνα, στους συνανθρώπους και συμπολίτες μου.

Κάθε μου βήμα να συμβολίζει την δύναμη και την συνέχεια μέσα από την δυσκολία. Εύχομαι, ποτέ ξανά, να μην έρθουμε αντιμέτωποι με μια τέτοια τραγωδία. Εύχομαι, πάνω από όλα ΔΥΝΑΜΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ στους συγγενείς των θυμάτων».