Αδελφοποίηση Ημιμαραθωνίων Αθήνας – Μισάτο: Το μήνυμα του Δημάρχου της Ιαπωνικής πόλης στην Σ. Σακοράφα (Vid)

 Runbeat Team   18:22 24-03-2023  

Αδελφοποίηση Ημιμαραθωνίων Αθήνας – Μισάτο: Το μήνυμα του Δημάρχου της Ιαπωνικής πόλης στην Σ. Σακοράφα (Vid)


Ο Δήμαρχος του Μισάτο Κίζου Μασαάκι έστειλε το δικό του μήνυμα στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τις δράσεις της Ομοσπονδίας ενόψει της επικείμενης αδελφοποίησης του Ημιμαραθωνιου Αθήνας και του Ημιμαραθωνίου του Μισάτο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας Δήμαρχος τόνισε:

«Γεια σας, είμαι ο δήμαρχος της πόλης του Μισάτο, Κίζου Μασαάκι. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για το θερμό σας μήνυμα στον Ημιμαραθώνιο της πόλης του Μισάτο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ο θεσμός που ξεκίνησε με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου συνεχίζεται έτσι και στο μέλλον.

 

Ως πόλη του Μισάτο, είμαστε σίγουροι για την αδελφοποίηση του Ημιμαραθωνίου του Μισάτο και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Η συνεργασία μας θα γίνει ακόμα πιο βαθιά. Συνεχίζοντας, θα βάλουμε τα δυνατά μας για να είμαστε έτοιμοι για να πραγματοποιήσουμε την αδελφοποίηση. Τέλος, σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ευημερία στην Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου, και σε εσάς υγεία και πολλές επιτυχίες».