Αφιερωμένο στα 100 χρόνια μνήμης από τη Μικρασιατική Καταστροφή το μπλουζάκι του Μαραθωνίου Κρήτης 2022

 Runbeat Team   12:09 13-04-2022  

Αφιερωμένο στα 100 χρόνια μνήμης από τη Μικρασιατική Καταστροφή το μπλουζάκι του Μαραθωνίου Κρήτης 2022


Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου Κρήτης που φέτος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Μαΐου στα Χανιά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών δρομέων από όλη την Κρήτη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα και το μπλουζάκι που θα δοθεί στους μετέχοντες τόσο του Μαραθωνίου όσο και των αγώνων που τον πλαισιώνουν. Το T-Shirt θα είναι και φέτος συλλεκτικό καθώς θα είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια μνήμης από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Μαραθώνιος Κρήτης έχει καθιερώσει την προσφορά συλλεκτικού τεχνικού t-shirt σε δρομείς όλων των αγωνισμάτων (Μαραθώνιου Δρόμου, Αγώνων Δρόμου 10χλμ., 5χλμ. και 2,5χλμ.).

Μετά το συλλεκτικό t-shirt του περσινού 5ου Μαραθωνίου Κρήτης, που ήταν αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ακολουθεί το συλλεκτικό t-shirt του Μαραθωνίου Κρήτης 2022, που είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια μνήμης από τη Μικρασιατική Καταστροφή και θα προσφερθεί σε κάθε δρομέα».