Αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων στις 5/6 στο 1ο «Vrachati Run»

 Runbeat Team   13:14 27-04-2022  

Αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων στις 5/6 στο 1ο «Vrachati Run»


Ένας ακόμη αγώνας προστέθηκε στο καλεντάρι του 2022 καθώς ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του «Vrachati Run» που θα φιλοξενηθεί στο Βραχάτι Κορινθίας την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022.

Πρόκειται για έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής και θα περιλαμβάνει αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και παιδικό αγώνα.

Η διοργάνωση θα τελεστεί υπό την αιγίδα του δήμου Βέλου - Βόχας και το ΝΠΔΔ "ΑΝΕΛΙΞΗ" του Δήμου Βέλου - Βόχας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και σε συνδιοργάνωση με το Λιμενικό Ταμείο Βόχας, την κοινότητα Βραχατίου, τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου, τον Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκό, τον Π.Α.Σ Βραχατίου "Μέγας Αλέξανδρος", τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Αναγέννηση" Βραχατίου και το Σώμα Εθελοντών Δήμου Βέλου – Βόχας και την Τεχνική υποστήριξη του "Triathlon Club Corinth Canal" και "Athlos Sport & Events".

 

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ΕΔΩ, για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων ΕΔΩ και για τον παιδικό αγώνα ΕΔΩ.

Όπως αναφέρει η προκήρυξη, «στη διοργάνωση του αγώνα, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Οι δρομικοί αγώνες καλύπτονται υγειονομικά από τους διοργανωτές με παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου καθώς και από την πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

ΕΠΑΘΛΑ

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και των δύο αποστάσεων. Όλοι οι μικροί μας αθλητές στην παιδική διαδρομή θα λάβουν με τον τερματισμό τους το μετάλλιο συμμετοχής του αγώνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σάββατο 4 Ιουνίου

18:00-21:00: Για να μην υπάρξει μεγάλος συνωστισμός το πρωί του αγώνα στην γραμματεία για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής,μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00 να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo πακέτο συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων μόνο για το Σάββατο θα γίνεται στο κοινοτικό γραφείο Βραχατίου που βρίσκεται επί τις Παλαιάς Ε.Ο Κορίνθου Πατρών.

Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

Κυριακή 5 Ιουνίου

07:00-08:30: Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 07:00π.μμέχρι και τις 08:30π.μ να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo πακέτο συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα , πλησίον του σημείου εκκίνησης.

Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

08:50: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης.

08:55: Εκκίνηση του αγώνα των 5km

09:00: Εκκίνηση του αγώνα των 10km

11:00: Εκκίνηση της παιδικής διαδρομής των 500m

11:30: Απονομές».