Αιχμές Φέρρα για την υπηρεσιακή της μετακίνηση ενώ διεκδικεί πρόκριση

 Runbeat Team   17:51 28-04-2024  

Αιχμές Φέρρα για την υπηρεσιακή της μετακίνηση ενώ διεκδικεί πρόκριση


Η Ανδριάνα Φέρρα άφησε αιχμές για την υπηρεσιακή της μετακίνηση ενώ διεκδικεί προκρίσεις για την Εθνική ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, η έμπειρη αθλήτρια που ανήκει στην υπηρεσία φυσικής αγωγής αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, τόνισε ότι έχει βρεθεί με «προσωρινή» μετακίνηση στον Αερολιμένα Αθηνών, κάτι το οποίο την αναγκάζει να διασχίζει 64 χιλιόμετρα. Όπως είναι φυσικό, αυτό είναι εξουθενωτικό για την ίδια, σε συνδυασμό με τις καθημερινές, πολύωρες προπονήσεις της.

 

Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook:

Μετά το τέλος του Διασυλλογικού Πρωταθληματος και την κατάκτηση των 2 μεταλλίων θα ήθελα να αναφέρω τα εξής.

Δυστυχώς σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο προπονητική και προαγωνιστικη ενόψει των προκρισεων για την Εθνική Ομάδα και ενώ είμαι Ενεργή Αθλήτρια και Ανήκω στην Υπηρεσία Φυσικής αγωγής Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας όπου είναι για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ και Διακεκριμένους αθλητές με διακρίσεις τουλάχιστον μεταλλίου Πανελληνίου Πρωταθλήματος(Α-Γ) αλλά και προπονητές εδώ και ένα μήνα έχω βρεθεί με "προσωρινή" μετακίνηση στον Αερολιμένα Αθηνών διασχίζοντας 64χιλ κάθε μέρα πήγαινε-έλα και κάνοντας βάρδιες με νυχτερινά κάτι που είναι πραγματικά εξοντωτικό για κάποιον που προσπαθεί να κάνει Πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο.

Σε όλο αυτό προσπαθώ να εντάξω τις καθημερινές πολύωρες προπονήσεις μου που έχουν υψηλές απαιτήσεις για τα επίπεδα που θέλω να τρέξω και όπως είναι αυτονόητο κάτι τέτοιο είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ γιατί η κούραση είναι εξαντλητική. Έχω βγει εντελώς πλάνου με όλο αυτό και δυστυχώς όλο αυτό συνεχίζεται και στην περίοδο των προκρισεων. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιός ευθύνεται για αυτό όμως νιώθω απόλυτα απογοητευμένη να εχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση όταν εννοείται είμαι ακόμα Ενεργή Αθλήτρια με πρόσφατες διακρίσεις!!!