Α. Φέρρα: «Χαμένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί, 3 μέρες πριν βρέθηκα στα επείγοντα με σοβαρή λοίμωξη»

 Runbeat Team   17:06 29-03-2023  

Α. Φέρρα: «Χαμένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί, 3 μέρες πριν βρέθηκα στα επείγοντα με σοβαρή λοίμωξη»


Η Ανδριάννα Φέρρα ήταν εξαιρετική και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων αθλητών που διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας, τερματίζοντας σε 55.67 στον τελικό των 400μ. κατηγορίας W35. Η έμπειρη Ελληνίδα αθλήτρια ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και μέσω ανάρτησής της, αποκάλυψε τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει για να ανέβει στην κορυφή του κόσμου. Η Φέρρα είπε χαρακτηριστικά ότι πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη και αφόρητους πόνους, αλλά ρίσκαρε και έδωσε το «παρών» στην διοργάνωση της Πολωνίας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

 

Όσα έγραψε στην ανάρτησή της η Ανδριάννα Φέρρα: «Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Masters 2023... Λένε πως χαμένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί... Λοιπόν είναι αλήθεια…

3 μέρες πριν βρέθηκα στα επείγοντα με σοβαρή λοίμωξη και αφόρητους πόνους έπρεπε να ρισκάρω να έρθω η όχι με ένα σκασμό αντιβιοτικά... Φυσικά το σώμα μου δεν ήταν αυτό που ήθελα κυνήγησα την επίδοση και το μετάλλιο όσο τίποτα έπρεπε να το πιστέψω όσο τίποτα έκανα τα τέλεια περάσματα αλλά δυστυχώς η αδυναμία μου φάνηκε στο τέλος αφού μου λύγισε το πόδι μου και έχασα τον ρυθμό μου ώστε να βγάλω ένα φετινό ρεκόρ.

Δεν είμαι αχάριστη, η Σημαία μου στο ψηλότερο σκαλί ακούγοντας τον εθνικό ύμνο μέσα στην Πολωνία».