Ακυρώθηκε ο αγώνας Στρούμπουλας Trail 2022

 Runbeat Team   13:32 20-06-2022  

Ακυρώθηκε ο αγώνας Στρούμπουλας Trail 2022


Την απόφαση να ακυρώσουν τον 1ο αγώνα Στρούμπουλας Trail 2022 πήραν οι διοργανωτές καθώς περίπου 15 μέρες πριν τον αγώνα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν άδεια από τους αρμόδιους φορείς.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Καθώς πλησιάζουν οι ημέρες του αγώνα, δεν έχει δοθεί η τελική άδεια - έγκριση από τους αρμόδιους φορείς για την διεξαγωγή αγώνα στο βουνό, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η οργάνωση του αγώνα και να δημιουργεί σύγχυση στην τελική διεξαγωγή του.

 

Δεσμευόμαστε στην ακόμα πιο έντονη επιδίωξη του να πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το έτος 2023 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα.

Η διοργάνωση μεταφέρεται για το έτος 2023. Ζητούμε συγνώμη για την σύγχυση προς τους αθλητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή και τους ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον έως τώρα!».

Να υπενθυμίσουμε ότι η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για το διήμερο 2 & 3 Ιουλίου και περιελάμβανε τρεις διαδρομές στο "μυτερό βουνό" της πόλης του Ηρακλείου, τον Στρούμπουλα! Το "Downhill Speed Trail" , το "Uphill Challenge" & το "Pyramid Circle Trail".