Ακυρώθηκε ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης – μετατροπή σε virtual

 Runbeat Team   19:07 27-09-2021  

Ακυρώθηκε ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης – μετατροπή σε virtual


Ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε στο Αρκαλοχώρι το πρωί είναι ο λόγος που αποφασίστηκε από την οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης να ακυρωθεί ο αγώνας, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και το ρεπορτάζ του Runbeat. Ο αγώνας θα γίνει σε virtual μορφή και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τον ισχυρό σεισμό 5,8 ρίχτερ το Αρκαλοχώρι μετράει ακόμα τις πληγές του, πληγές που δεν θα κλείσουν μέσα σε λίγες ημέρες ή σε λίγους μήνες.

Για το λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του αγώνα και την μετατροπή του σε Virtual. Τα πακέτα συμμετοχής όλων των αθλητών που έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν συμμετοχή θα σταλούν με courier μέσα στον Οκτώβρη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

 

Η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη αλλά προέχει η ασφάλεια όλων μας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για όλη την αναστάτωση και ευχόμαστε και αυτή η δοκιμασία να σταματήσει εδώ.

Είναι πραγματικά συγκινητικά τα μηνύματα συμπαράστασης από όλους σας και η θέλησης σας να βοηθήσετε. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο που θα μπορούσατε να βοηθήσετε τους ανθρώπους τις περιοχής μας που επλήγησαν από το σεισμό».