ΑΜΑ 2023: Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαραθωνίου και 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο!

 Runbeat Team   14:35 27-10-2023  

ΑΜΑ 2023: Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαραθωνίου και 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο!


Παράλληλα με τον 40ο επετειακό Μαραθώνιο Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Όπως με συνέπεια γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, την Κυριακή (12/11) μαζί με τον διεθνή μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μία από τις σημαντικότερες στάσεις των αθλητών και αθλητριών του αγωνίσματος. Το ενδιαφέρον αναμένεται μεγάλο, αφού τόσο στους Άνδρες όσο και στις γυναίκες υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι ικανοί και ικανές να φτάσουν στη νίκη διεκδικώντας καλούς χρόνους.

 

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δηλωθεί είναι ο περσινός νικητής Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός) και οι Παναγιώτης Καραϊσκος (ΠΓΣ) και Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), ενώ στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι Γκλόρια Πριβιλέτζιο (ΓΣ Γλυφάδας), Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (ΑΠΚ Νεάπολης), Κατερίνα Ασημακοπούλου (ΑΟ Μυκόνου) και Σταματία Νούλα (ΝΓΣ Ηρακλής Θ.).

Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο (11/11) θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο. Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη διοργάνωση εντάσσεται στον Μαραθώνιο Αθήνας.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο