ΑΜΑ 2023: Το όραμα της Garmin είναι να βρίσκεται δίπλα στους ελίτ και νέους αθλητές

 Runbeat Team   15:55 17-10-2023  

ΑΜΑ 2023: Το όραμα της Garmin είναι να βρίσκεται δίπλα στους ελίτ και νέους αθλητές


Η Garmin, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, αποτελεί έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του ΣΕΓΑΣ. Προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες στην Ομοσπονδία και στους αθλητές και τις αθλήτριες τα τελευταία χρόνια.

Το γεγονός ότι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι το μαζικότερο, σημαντικότερο και μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, σε συνδυασμό ότι η Garmin έχει στον πυρήνα της τον αθλητισμό, δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται σε αυτή τη διοργάνωση.

Η εταιρεία κλείνει οχτώ χρόνια που είναι ο official time keeper του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Μια συνεργασία, που κάθε χρόνο δεν γίνεται μόνο πιο στενή, αλλά προχωράει και σε νέα βήματα, νέες ενέργειες, βάζοντας πια κοινούς στόχους, στόχους που αφορούν την ανάπτυξη του στίβου. Μία από αυτές ήταν το προπονητικό καμπ, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στο Καρπενήσι.

Με σύνθημα «ο αθλητής στο επίκεντρο» έγινε στην πόλη της Ευρυτανίας το καμπ προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών του μαραθωνίου δρόμου. Το διοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και το Δήμο Καρπενησίου, με την πολύτιμη συνεισφορά της Garmin και της Adidas.

 

Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του μαραθωνίου βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο στο Καρπενήσι και προετοιμάστηκαν για το μεγάλο ραντεβού του φθινοπώρου, του 40ου Μαραθωνίου Αθήνας.

Οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας Χαράλαμπος Πιτσιώλης, Κώστας Σταμούλης, Παναγιώτης Καραΐσκος, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, Κατερίνα Ασημακοπούλου και Σταματία Νούλα προετοιμάστηκαν σε μια προπονητική συγκέντρωση με πολλά οφέλη, ανάμεσά τους το προπονητικό και ψυχολογικό επίπεδο, την ανάπτυξη της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους και με τους προπονητές τους.

Οι αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να είναι και οι πρωταγωνιστές στον επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου. Δίπλα τους και η Garmin.

Όπως ανέφερε και η εταιρεία: «Το προπονητικό καμπ στο Καρπενήσι είχε τεράστια σημασία και είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετείχαμε παρέχοντας smartwatch Garmin. Νέοι και ελίτ αθλητές έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν σε εξαιρετικές συνθήκες, ως ομάδα. Η τεχνολογία Garmin έχει σημειώσει αλματώδη εξέλιξη στα 20 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από το πρώτο ρολόι Garmin με GPS για το τρέξιμο. Πλέον, ένα smartwatch Garmin είναι ένα εργαλείο τόσο για τον αθλητή όσο και για τον προπονητή προκειμένου να μετρήσει την απόδοση του αθλητή, να βελτιώσει την τεχνική του και να δει πώς παράγοντες πέρα από την προπόνηση μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση».

Πηγή: segas.gr

Η Garmin είναι μια εταιρία που στηρίζει την άσκηση σε κάθε μορφή και υποστηρίζει όλους τους ανθρώπους που επιδιώκουν ένα δραστήριο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Όραμά μας είναι να βρισκόμαστε κοντά τόσο στους ελίτ όσο και στους νέους αθλητές αλλά και σε όλους τους ερασιτέχνες δρομείς που θα γεμίσουν την Αθήνα το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Για τη συνεργασία της Garmin με τον ΣΕΓΑΣ και στα πλαίσια του προπονητικού καμπ στο Καρπενήσι, η Managing Director Μαριάνθη Σκορδίλη δήλωσε: «Για εμάς στην Garmin, είναι μεγάλη χαρά να στηρίζουμε δράσεις, οι οποίες έχουν ξεκάθαρο όραμα και αφήνουν θετικό αποτύπωμα για τον αθλητισμό με ευχαριστημένους αθλητές και προπονητές, όπως έγινε φέτος στο Καρπενήσι.

Προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ, των αθλητών και των προπονητών όπως και τα τελευταία χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να ενισχύουμε την προσπάθειά τους και την επίτευξη των στόχων τους έμπρακτα, με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους».

Ν’ αναφέρουμε ό,τι η Garmin κατασκευάζει προϊόντα που ενισχύουν και προάγουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής και αποτελούν σύμμαχο και βασικό εργαλείο τόσο των αθλητών υψηλού επιπέδου όσο και εκείνων που αποσκοπούν στην προσωπική βελτίωση.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργεί συσκευές πλοήγησης και επικοινωνίας που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή του ευρύτερου κοινού. Τα καινοτόμα προϊόντα της καλύπτουν ποικίλα ενδιαφέροντα.