Αναβάλλεται λόγω του επικείμενου καύσωνα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20

 Runbeat Team   8:20 18-07-2023  

Αναβάλλεται λόγω του επικείμενου καύσωνα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20


Την απόφαση να αναβάλει το προγραμματισμένο για το προσεχές σαββατοκύριακο (22-23/7) Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών Κ20 πήρε ο ΣΕΓΑΣ.

Οι προβλέψεις για ακραία καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρη τη χώρα ανάγκασε την Ομοσπονδία να αναβάλει τους αγώνες, οι οποίοι θα προγραμματιστούν σε νέα ημερομηνία η οποία θα αποφασιστεί αύριο Τετάρτη 19/7.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από εισήγηση των Επιτροπών Αγώνων και Υψηλού αθλητισμού της Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών Κ20 , το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Λάρισα στις 22-23/7.

Οι δύο Επιτροπές συνεδρίασαν σήμερα (σ.σ. χθες) έκτακτα και αποφάσισαν να προτείνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο την αναβολή της διοργάνωσης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα επικρατούν το επόμενο διάστημα σε όλη την χώρα και είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία αθλητών και αθλητριών.

Σημειώνεται ότι συστάσεις για λήψη προληπτικών μέτρων ακόμη και αναβολή αθλητικών διοργανώσεων, έκανε και η ΓΓΑ με σχετική επιστολή σε όλες τις Ομοσπονδίες.

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα (σ.σ. χθες) στις 21.00 εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχθεί την πρόταση αναβολής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών Κ20.

Η Επιτροπή Αγώνων αφού εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα θα εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης (19/7) τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων».