Αναβλήθηκαν λόγω καιρού ο 23ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2023» και ο Pathfinder Mykonos White Maze

 Runbeat Team   11:41 04-02-2023  

Αναβλήθηκαν λόγω καιρού ο 23ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2023» και ο Pathfinder Mykonos White Maze


Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Ελλάδα δεν αφήνει ανεπηρέαστη και την αγωνιστική δράση που έχει προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή 5/2.

«Θύμα» της κακοκαιρίας έπεσε ο 23ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2023», αλλά και ο Pathfinder Mykonos White Maze 2023. Η ανακοίνωση που αφορά στον 23ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός 2023» αναφέρει:

 

«Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, ο 23ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2023», αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Όσες αθλήτριες και αθλητές δε θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία του αγώνα, δύνανται να αιτηθούν την επιστροφή των χρημάτων τους, με ανάλογο αίτημά τους στο email: [email protected]».

Η ανακοίνωση για τον αγώνα 5χλμ Pathfinder Mykonos White Maze 2023 που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Χώρα Μυκόνου αναφέρει:

 «Το Evolution Training Club σας ενημερώνει πως ο αγώνας Pathfinder Mykonos White Maze που προγραμματιζόταν να διεξαχθεί στη Χώρα της Μυκόνου στις 5 Φεβρουαρίου 2023, αναβάλλεται.

Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε μετά από την προαναγγελία έκτακτων καιρικών φαινομένων που θα συντρέξουν στην Μύκονο και την ευρύτερη περιοχή αυτό το σαββατοκύριακο. Υποχρέωσή μας είναι η προστασία των αθλούμενων καθώς και των θεατών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Έως τότε οι εγγραφές συνεχίζονται. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας και τη συμμετοχή σας».