Αναβλήθηκαν οι αγώνες Koumaria trail race 21 και Omplos Hills 12

 Runbeat Team   17:31 04-01-2022  

Αναβλήθηκαν οι αγώνες Koumaria trail race 21 και Omplos Hills 12


Την απόφαση να αναβάλουν τους προγραμματισμένους για την προσεχή Κυριακή 9/1 αγώνες Koumaria trail race 21 και Omplos Hills 12 πήραν οι διοργανωτές.

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού οδήγησαν τους διοργανωτές στην αναβολή των αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Πετρωτό Πατρών. Αναμένεται να οριστούν ξανά με πιθανότερη ημερομηνία την 27η Φεβρουαρίου 2022.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Παρακολουθώντας τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας και αναλογιζόμενοι την ευθύνη να διοργανώσουμε έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό που ωστόσο θα τηρεί όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ αλλά και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, λάβαμε την απόφαση να αναβάλλουμε τη διοργάνωση των αγώνων Koumaria trail race 21 και Omplos Hills 12 με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής την 27η Φεβρουαρίου 2022, η οποία θα επιβεβαιωθεί με νεότερη έγκαιρη ανακοίνωση, εφόσον μας το επιτρέψουν οι συνθήκες.

 Το ραντεβού μας λοιπόν ανανεώνεται και σύντομα θα βρεθούμε στα μονοπάτια του Ομπλού για να τρέξουμε στηρίζοντας τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!».