Ανακοίνωση των διοργανωτών του Six Peaks για το θάνατο του δρομέα από κεραυνό

 Runbeat Team   17:18 23-08-2022  

Ανακοίνωση των διοργανωτών του Six Peaks για το θάνατο του δρομέα από κεραυνό


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ορειβατικός Σύλλογος Νευροκοπίου, ο οποίος είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του αγώνα Six Peaks 2022, όπου έμελε να βρει φρικτό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής 21/8 ο Στέλιος Σαμαράς όταν χτυπήθηκε από κεραυνό (δες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

 

Οι διοργανωτές συλλυπούνται την οικογένεια του εκλιπόντα και τονίζουν ότι ο μεγάλος αγώνας από του χρόνου θα φέρει το όνομα του Στέλιου Σαμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Τα λόγια την δύσκολη αυτή στιγμή, του τραγικού και άδικου χαμού του αγαπητού μας Στέλιου, δεν μπορούν να περιγράψουν την αληθινή λύπη των ανθρώπων του Ορειβατικού Συλλόγου Νευροκοπίου.

Ο Στέλιος Σαμαράς σεβόταν πραγματικά την φύση και το περιβάλλον και το αποδείκνυε καθημερινά με την τιμή και την εργατικότητα του. Όλοι όσοι συμμετείχαμε στην διοργάνωση του αγώνα, όπου συνέβη το ατυχές αυτό περιστατικό της απώλειας του αγαπητού μας φίλου, εκφράζουμε με τον πιο θερμό τρόπο τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του.

Δεσμευόμαστε δε, ότι, κάθε χρόνο θα διεξάγουμε το μεγαλύτερο μας αγώνα, ο οποίος θα φέρει την επωνυμία του, προς τιμήν του και προς υποστήριξη της οικογένειας του. Όσο αφορά τον τραυματία και νοσηλευόμενο ορειβάτη κ. Εφραιμίδη Χαράλαμπο, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, καθώς γρήγορη ανάρρωση και στην κ. Δέσποινα Γαβριηλίδου.

Θα ήταν παράλειψή μας, να μην εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον ορειβάτη κ. Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος με τη στάση αλτρουισμού την οποία επέδειξε και σε συνθήκες υποθερμίας παρέμεινε στο σημείο του συμβάντος παρέχοντας κάθε βοήθεια στον τραυματία μέχρι την άφιξη των σωστικών συνεργείων.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εθελοντές και όλα τα διασωστικά συνεργεία για την συνδρομή τους. Καλό Παράδεισο αγαπητέ Στέλιο Σαμαρά!».