Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το επόμενο Skiathos Trail Run

 Runbeat Team   8:36 06-03-2021  

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το επόμενο Skiathos Trail Run


Στις 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Skiathos Trail Run, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του αγώνα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση: "Η ομάδα του Skiathos Trail Run Half-Marathon και EcoZhnSkiathos, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις εξελίξεις, τους αθλητές, τους συνοδούς και τις οικογένειες αυτών, την τοπική κοινωνία αλλά και απέναντι σε όλους όσους εμπλέκονται στην προετοιμασία του αγώνα, αποφάσισε να ανακοινώσει εγκαίρως τη μεταφορά του φετινού αγώνα λόγω αδυναμίας προγραμματισμού εντός των επόμενων μηνών.

Πιο συγκεκριμένα, η αδυναμία προγραμματισμού αφορά τόσο στην προετοιμασία των ίδιων των αθλητών όσο και στον τρόπο μετακίνησης αυτών, ιδιαιτέρως όσων θα ταξιδέψουν από το εξωτερικό - στην αυξημένη συμμετοχή των οποίων στοχεύουμε - ενώ και η συμμετοχή των εθελοντών και των παιδιών - στην οποία επίσης δίνουμε μεγάλη σημασία - δεν μπορεί να εξασφαλιστεί λόγω της αβεβαιότητας όσον αφορά στον τρόπο ολοκλήρωσης και του φετινού σχολικού έτους.

Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το επόμενο Skiathos Trail Run θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 και σας περιμένουμε, πιο έτοιμοι και πιο έτοιμους από ποτέ!

Μέχρι τότε, θα είμαστε σε επαφή, όπως πάντα, και θα μοιραζόμαστε περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις. Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας, την υπομονή σας και για την κατανόησή σας! Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, θα είμαστε εδώ για εσάς! Μέχρι τότε, συνεχίστε τις προπονήσεις!".