Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του ZanteRun

 Runbeat Team   19:13 30-03-2023  

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του ZanteRun


Καθότι οι εγγραφές συνεχίζονται δυναμικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.zanterun.com, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του 2ου ZanteRun.

Αθλητισμός και Ζάκυνθος ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία χρονιά προσφέροντας αγωνιστική δράση και αμέτρητες συγκινήσεις σε έναν αγώνα γεμάτο από μπλε της θάλασσας και πράσινο της φύσης!

 

Οι ακριβείς ώρες έναρξης των αγώνων το Σάββατο 22/04/23 είναι:

12.00   3.5 χλμ Challenge run

15:30 1.000 μ. Παιδικό αγώνισμα (ηλικίες 6-12 ετών)

16:00 21 χλμ

16:15 10 χλμ

16:30   5 χλμ

Η έναρξη και η λήξη είναι η κεντρική πλατεία Διονύσιου Σολωμού.

Οι δρομείς θα διεκδικήσουν τις σπουδαίες διακρίσεις για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων στη γενική κατάταξη, ενώ θα υπάρξουν ειδικές βραβεύσεις για ειδικές ηλικιακές κατηγορίες.

 

Παράλληλα, οι μη συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής αλλά και να απολάυσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποθεραπεία μετά την άσκηση ανά 2 άτομα, ειδικά μετά την αερόβια άσκηση.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο της πλατείας Δ. Σολωμού, με απεριόριστη θέα στο λιμάνι της Ζακύνθου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο καθώς και ψηφιακό αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής που θα αποσταλεί στα προσωπικά email εγγραφής των δρομέων!

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης: www.zanterun.com