Αναστέλλεται η διεξαγωγή των ημερίδα «Τρίτσεια» και «Μπακογιάννεια» από τον ΣΕΒΑΣ Αθήνας

 Runbeat Team   18:14 13-02-2024  

Αναστέλλεται η διεξαγωγή των ημερίδα «Τρίτσεια» και «Μπακογιάννεια» από τον ΣΕΒΑΣ Αθήνας


Η ημερίδα κλειστού στίβου βετεράνων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 10/2 στον Άγιο Κοσμά έδωσε τη δυνατότητα στους μετέχοντες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του Τορούν, όμως παράλληλα δημιούργησε πολλά προβλήματα στις σχέσεις αθλητών και ΣΕΒΑΣ Αθήνας. Η λάθος τοποθέτηση του foto finish και των εμποδίων στα 60μ. εμπ. έφερε γκρίνια από την πλευρά των αθλητών και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΣΕΒΑΣ με ανακοίνωσή του γνωστοποιήσει ότι αναστέλλει τη διεξαγωγή των αγώνων «Τρίτσεια» και «Μπακογιάννεια» που είχε προγραμματίσει για Μάιο και Ιούνιο αντίστοιχα.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την 10η /2/2024 ο ΣΕΒΑΣ ΑΘΗΝΑΣ μετά κόπων και βασάνων (για την παραχώρηση του κλειστού και χορήγηση foto finish) πραγματοποίησε ημερίδα κλειστού στίβου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά προκειμένου να βοηθηθούν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Torun μιας και κανένας άλλος σύλλογος από την Αθήνα δεν ανέλαβε να οργανώσει ημερίδα κλειστού στίβου.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την απόσταση αφετηρίας και τερματισμού σας γνωρίζουμε ότι, ο τεχνικός του foto finish προσερχόμενος στο στάδιο μας ανέφερε ότι για τεχνικούς λόγους θα τοποθετούσε τον τερματισμό των 60μ. και 60μ. εμπ. στον τερματισμό των 150μ. χωρίς να υπάρξει πρόβλημα μιας και μέτρησε τη σωστή απόσταση από την αφετηρία ως τον τερματισμό. Ποιος από την οργανωτική επιτροπή του ΣΕΒΑΣ θα μπορούσε να εκφέρει αντίθετη γνώμη στον ειδικό του ΣΕΓΑΣ για το ηλεκτρονικό χρονόμετρο; Για το στήσιμο των εμποδίων (απόσταση/μέτρα) ζητήθηκε η βοήθεια από τους παραβρισκόμενους προπονητές του ΣΕΓΑΣ και του προέδρου ΣΕΒΑΣ, αλλά και από ειδήμονες αθλητές του αγωνίσματος…

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ευθύνη οργάνωσης και πραγματοποίησης της ημερίδας ήταν αποκλειστική ευθύνη του ΣΕΒΑΣ ΑΘΗΝΑΣ και ουδεμία ευθύνη φέρει η Ομοσπονδία μας (ΟΕΒΑΣ).

Μετά από τα δυσμενή σχόλια των κ. Γαζή Δημήτριου, Σαϊσανά Νικόλαου, Γκούφα Παύλου, με απόφαση του Δ.Σ./ΣΕΒΑΣ ΑΘΗΝΑΣ αναστέλλει τους προγραμματισμένους αγώνες: 12/5 «Τρίτσεια 2024» και 16/6 «Μπακογιάννεια 2024» και προτρέπει τους Συλλόγους των παραπάνω αθλητών να δηλώσουν και να οργανώσουν καλύτερους και πιο άρτιους αγώνες.

Το Δ.Σ./ΣΕΒΑΣ ΑΘΗΝΑΣ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον ακούραστο «εργάτη» του στίβου κ. Μοδέστο Κασκάτη για τις άμισθες και ανιδιοτελείς υπηρεσίες του προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ημερίδα.

Για το Δ.Σ./ΣΕΒΑΣ

Ο πρόεδρος, Βασίλειος Ανδρεάδης».

Αναστέλλεται η διεξαγωγή των ημερίδα «Τρίτσεια» και «Μπακογιάννεια» από τον ΣΕΒΑΣ runbeat.gr