Άνδρας στη Φλόριντα τρέχει έναν ημιμαραθώνιο κάθε μέρα για δύο χρόνια!

 Runbeat Team   18:12 07-04-2023  

Άνδρας στη Φλόριντα τρέχει έναν ημιμαραθώνιο κάθε μέρα για δύο χρόνια!


Ο 48χρονος Mika Shevit έχει ολοκληρώσει πάνω από 730 συνεχόμενους ημιμαραθώνιους, δίνοντας ένα πολύ όμορφο μάθημα στα παιδιά του για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση. Ο Αμερικανός τρέχει έναν ημιμαραθώνιο κάθε μέρα για δύο χρόνια σερί, δείχνοντας ότι είναι ένας… Superman της διπλανής πόρτας.

Ο Shevit έχει τρέξει συνολικά πάνω από 16.000 χιλιόμετρα, που ισοδυναμούν με τέσσερις φορές το τρέξιμο από την ακτή του Ατλαντικού Ωκεανού, έως εκείνη του Ειρηνικού. Ο 48χρονος από την Φλόριντα ξεκίνησε την πρόκληση την 1η Απριλίου 2021 για να γυμναστεί και να δείξει στα παιδιά του τι μπορεί να κάνει κανείς με την σκληρή δουλειά.

 

Κρατάει αρχείο των περιπετειών του μέσα από τους λογαριασμούς του στο Strava και το Instagram, ενώ δεν είχε ξεκινήσει το τρέξιμο έως τα 40 του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Mika Shevit είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές την πρόκληση αυτή, αλλά και σταμάτησε στις 75 μέρες και τις δύο φορές λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο μεγάλος του στόχος είναι να φτάσει τους 1.000 συνεχόμενους ημιμαραθώνιους, ολοκληρώνοντας την πρόκληση στις 6 Δεκεμβρίου 2023.

Άνδρας στη Φλόριντα τρέχει έναν ημιμαραθώνιο κάθε μέρα για δύο χρόνια! runbeat.gr