Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 6ο Lailias Mountain Running

 Runbeat Team   10:59 11-02-2022  

Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 6ο Lailias Mountain Running


Την προσεχή Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου θα ανοίξουν οι εγγραφές για τον 6ο ορεινό αγώνα Lailias Mountain Running 2022,το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στην Άνω Ορεινή Σερρών. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες, ένας 27 χιλιομέτρων, ένας 12 χιλιομέτρων και ένας 44,5 χιλιομέτρων, ενώ στον καθένα δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν 100 δρομείς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών, «με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από την προσεχή Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου, ανοίγει η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχών για τον 6ο αγώνα ορεινού τρεξίματος Lailias Mountain Running, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στην Άνω Ορεινή Σερρών.

 

O αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, μία των 27 km, μία των 12 km και μία διαδρομή των 44,5km με την ονομασία “Lailias Marathon Trail”, όλες μέσα στον καταπράσινο και πανέμορφο ορεινό όγκο του Λαϊλιά Σερρών!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους μέσα από την ειδική πλατφόρμα του website μας www.lailiasmountainrunning.gr.

Για ακόμη μία χρονιά με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών και την εύρυθμη λειτουργία των αγώνων, αποφασίστηκε να τεθεί όριο συμμετοχής σε κάθε διαδρομή, ως εξής:

100 συμμετέχοντες για τη διαδρομή των 44.5km

100 συμμετέχοντες για τη διαδρομή των 27km

120 συμμετέχοντες για τη διαδρομή των 12km

Παρακαλούμε θερμά όσους δρομείς ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ως τις 29 Απριλίου που αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, καθώς δεν πρόκειται να δοθεί παράταση ούτε να επιτραπούν εγγραφές την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Σας περιμένουμε να ζήσουμε και να μοιραστούμε για ακόμη μια φορά την εμπειρία του ορεινού τρεξίματος στον αγαπημένο μας Λαϊλιά!».