Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Coast to Coast Race

 Runbeat Team   9:32 24-01-2023  

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Coast to Coast Race


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος δρομέων υγείας Ιεράπετρας διοργανώνει το Coast to Coast Race. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών δρομέων της Κρήτης και όχι μόνο.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, άνοιξαν οι εγγραφές για τους τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί ο ημιμαραθώνιος με εκκίνηση την Παχιά Άμμο και τερματισμό την πλατεία Μίνως στην Ιεράπετρα. Θα διεξαχθούν επίσης ένας αγώνας 10χλμ και ένας 5χλμ με εκκίνηση την Πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας.

 

Για την εγγραφή σας και περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ.

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει: «Οι εγγραφές άνοιξαν! Ένας άκρως αγωνιστικός Ημιμαραθώνιος. Μία αγωνιστική διαδρομή από τις ομορφότερες και πιο γραφικές στην πανέμορφη Ανατολική Κρήτη. Με σύμβολο την αρχαία ελιά του Καβουσίου και εκκίνηση από την παραλία της Παχειάς Άμμου στο Βόρειο Κρητικό πέλαγος, διανύει το στενότερο σημείο της Κρήτης και με φόντο το εκθαμβωτικό φαράγγι του Χα, περνάει μέσα από το χωριό της Επισκοπής, κατευθύνεται προς το Πάνω Χωριό και στην συνέχεια κατηφορίζει στο Κάτω Χωρίο. Ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο στρίβει και περνάει από το Κεντρί με τελικό προορισμό την πόλη της Ιεράπετρας και το νότιο Κρητικό πέλαγος!

Μια μοναδική εμπειρία και μια μοναδική φιλοξενία!».