Από τα γήπεδα… στον τερματισμό του Ημιμαραθωνίου στο Χρόνινγκεν ο Ρόμπεν!

 Runbeat Team   17:32 23-03-2022  

Από τα γήπεδα… στον τερματισμό του Ημιμαραθωνίου στο Χρόνινγκεν ο Ρόμπεν!


Παρότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Άριεν Ρόμπεν δείχνει ότι βρίσκεται ακόμα σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ο παλαίμαχος διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής, με θητείες μεταξύ άλλων σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, έλαβε μέρος σε έναν ημιμαραθώνιο που έγινε κοντά στην πόλη του, το Χρόνινγκεν, τερματίζοντας μάλιστε σε εξαιρετικό χρόνο.

 

Ο Ρόμπεν έτρεξε στον ημιμαραθώνιο στην Ολλανδία και τερμάτισε σε 1 ώρα, 20 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα, λαμβάνοντας την 19η θέση ανάμεσα σε 1.277 συμμετέχοντες! Αυτό σημαίνει ότι ο παλαίμαχος εξτρέμ έτρεξε με ρυθμό 3:49 λεπτών ανά χιλιόμετρο, συνεχίζοντας από εκεί που… σταμάτησε, καθώς και στην ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν γνωστός για την ταχύτητά του.

Το τρέξιμο είναι κάτι το οποίο φαίνεται πως αρέσει σε αρκετούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τον Ρόμπεν στο παρελθόν, καθώς το 2011 ο για αρκετά χρόνια συμπαίκτης του στην Εθνική Ολλανδίας Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ είχε τρέξει στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης τερματίζοντας σε 4:19:16, ενώ και ο πρώην συμπαίκτης του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, είχε τρέξει στον μαραθώνιο της Μαδρίτης το 2019, τερματίζοντας σε λιγότερο από 3 ώρες, με επίδοση 2:59:25.