Τερμάτισε σε εξαιρετικό χρόνο στον πρώτο του μαραθώνιο στα 38 του ο Άριεν Ρόμπεν! (Vid)

 Runbeat Team   13:05 12-04-2022  

Τερμάτισε σε εξαιρετικό χρόνο στον πρώτο του μαραθώνιο στα 38 του ο Άριεν Ρόμπεν! (Vid)


Λίγες μόνο ημέρες μετά από τον τερματισμό του στον Ημιμαραθώνιο του Χρόνινγκεν, ο θρυλικός παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής Άριεν Ρόμπεν δοκιμάστηκε και στην απόσταση του Μαραθωνίου.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου έτρεξε και τερμάτισε στον μαραθώνιο του Ρότερνταμ που έγινε την Κυριακή, σημειώνοντας χρόνο 3:13:40. Ο Ρόμπεν ολοκλήρωσε με εξαιρετικό χρόνο την πρώτη του προσπάθεια στην απόσταση των 42 χιλιομέτρων, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν διασκεδαστικό για τον ίδιο.





«Δεν ήταν διασκεδαστικό, όχι αλήθεια. Τα κατάφερα, αλλά μέχρι εκεί. Ήταν μία πραγματική μάχη» είπε μεταξύ άλλων στο Goal o ίδιος, που στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το κοινό σε βοηθάει πάρα πολύ στην προσπάθειά σου, ευχαριστώ τους πάντες γι’ αυτό. Στην αρχή ήμουν πολύ εστιασμένος στο να κάνω καλό χρόνο, αλλά όπως περνάει η ώρα το ξεχνάς. Στη συνέχεια εστιάζεις στο να… επιβιώσεις και μετά αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς σου κάνει όλη αυτή η προσπάθεια στο σώμα σου, αλλά εγώ τα κατάφερα».

Ο Άριεν Ρόμπεν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση οριστικά την περασμένη σεζόν, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, της Χρόνινγκεν.