Ασταμάτητος το Δημήτρης Ελευθερίου στον πρώτο αγώνα της σειράς Trail Time Trial

 Runbeat Team   12:59 14-03-2023  

Ασταμάτητος το Δημήτρης Ελευθερίου στον πρώτο αγώνα της σειράς Trail Time Trial


Με τη συμμετοχή 14 δρομέων ξεκίνησε η σειρά των αγώνων Trail Time Trial στον Υμηττό Αττικής την περασμένη Κυριακή 12/03.

Ο αγώνας του 2023 διεξάγεται με την μορφή που γινόταν ο "τελικός" των προηγούμενων ετών. Οι συμμετέχοντες καλούνται να καλύψουν την απαιτητική διαδρομή των 7 χιλιομέτρων όσο περισσότερες φορές μπορούν εντός 3 ωρών, 29 λεπτών και 59 δευτερολέπτων.

 

Το χρονικό όριο ισχύει ως "κόφτης" στην γραμμή χρονομέτρησης στην εκκίνηση. Όποιος "ξεκινήσει" νέο κύκλο μέχρι αυτό το όριο συνεχίζει και υπολογίζεται η συνολική απόσταση και ο χρόνος του. Όποιος περάσει μετά από αυτό το χρονικό όριο, τότε σταματάει και αντίστοιχα υπολογίζεται η απόσταση και ο χρόνος του.

Αν κάποιος δρομέας αποφασίσει να σταματήσει πριν το χρονικό όριο, τότε θα υπολογιστεί η απόσταση που έχει καλύψει στον χρόνο που την κάλυψε και θα εμφανιστεί κανονικά στην λίστα των αποτελεσμάτων. Για παράδειγμα οι 3 περιστροφές δίνουν 20χλμ και 1.440μ αθροιστικής υψομετρικής ανάβασης.

Οι δρομείς μπορούν να κάνουν από 7 χιλιόμετρα που είναι η μία περιστροφή μέχρι και 32 χιλιόμετρα (με 2.400μ αθροιστικής ανάβασης). Η διαδρομή αποτελείται κατά 86% τεχνικά μονοπάτια μεγάλης κλίσης και 14% επίπεδο χωματόδρομο.

Στον πρώτο αγώνα που έγινε την Κυριακή ο Δημήτρης Ελευθερίου κατάφερε να διανύσει 30,5 χιλιόμετρα σε 3 ώρες, 34 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα, ενώ ο Παναγιώτης Μεντάκης διένυσε 28,2 και ο Νίκος Λυμπερόπουλος περίπου 24χλμ.

Δεν υπήρξε συμμετοχή από κάποια γυναίκα στον πρώτο αγώνα του Trail Time Trial.

Τα αποτελέσματα