Άτομο με εθισμούς κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά του και ετοιμάζεται να αγωνιστεί στον μαραθώνιο του Μπράιτον

 Runbeat Team   9:31 01-07-2021  

Άτομο με εθισμούς κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά του και ετοιμάζεται να αγωνιστεί στον μαραθώνιο του Μπράιτον


Η ιστορία του Gabriel Wood μπορεί να λειτουργήσει ως παράδειγμα και να εμπνεύσει πολλούς. Ο άνδρας από το Μπράιτον της Αγγλίας ξεκίνησε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ έφτασε σε σημείο να μείνει άστεγος και αναγκάστηκε να μείνει σε πάρκα της πόλης.

Ο 43χρονος σήμερα Gabriel έχει καταφέρει χάρη στη βοήθεια ενός κέντρου αποκατάστασης να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη ζωή του και ετοιμάζεται να κάνει μία καλή πράξη, για να ανταποδώσει την βοήθειά που του δόθηκε. Σκοπεύει να τρέξει στον μαραθώνιο του Μπράιτον για να μαζέψει χρήματα, τα οποία θα προσφέρει σε όσους τον βοήθησαν.

 

Μιλώντας στο «The Argus», ο Gabriel Wood μοιράστηκε την ιστορία του. «Το αλκοόλ ήταν αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά. Είχα φτάσει στο σημείο να βάζω τα χέρια μου στα αυτιά μου για να μην ακούω τις φωνές που μου έλεγαν να πάρω τη ζωή μου. Ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης.

Πλέον είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος, χωρίς άγχος και κατάθλιψη. Το τρέξιμο με βοήθησε να γίνω καλά και είμαι ευγνώμον για το ότι είμαι σε θέση να τρέχω. Ποτέ δεν θα ξεχάσω το Brighton Housing Trust για την βοήθεια και την υποστήριξη που μου έδωσε. Ποτέ δεν έκανα κάτι σοβαρό με τη ζωή μου και τώρα έχω τον γιο μου, ένα διαμέρισμα, ακόμα και αμάξι – είναι τρελό».

Αφού πέρασε χρόνο ακόμα και στη φυλακή, η γέννηση του γιού του, αλλά και η βοήθεια από το κέντρο αποκατάστασης τον έφεραν στο σημείο που είναι σήμερα. Για να βρείτε το link για το fundraiser του Wood, πατήστε εδώ.