Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του αγώνα και τις παράλληλες εκδηλώσεις

 Runbeat Team   12:11 22-09-2022  

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του αγώνα και τις παράλληλες εκδηλώσεις


Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί το διήμερο 12 και 13 Νοεμβρίου.

Οι διοργανωτές θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου προκειμένου να δημοσιοποιήσουν κάποιες λεπτομέρειες του αγώνα, αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 37α στο κτηριακό συγκρότημα Golden Hall.

H πρώτη συνέντευξη, δίνει, ουσιαστικά, το σήμα της εκκίνησης στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός στη χώρας μας και ενός από τα κορυφαία στον κόσμο.

Λίγο πριν οι συμμετέχοντες σταθούν στη γραμμή εκκίνησης, ο ΣΕΓΑΣ και η Περιφέρεια Αττικής ως συνδιοργανωτές καθώς και οι Δήμοι Αθηναίων και Μαραθώνα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Μεγάλος Χορηγός ΟΠΑΠ ΑΕ, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναφερθούν οι λεπτομέρειες της 39ης διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων δρόμου και εκδηλώσεων (ΑΜΑ) ο οποίος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου».